Wpis z mikrobloga

Jeśli zdarzyło Ci się, że druga osoba po randce nagle przestała odpisywać, to mam dobrą wiadomość - to zdarza się częściej niż myślisz. Robię w tej chwili badania psychologiczne na temat tego zjawiska. Zachęcam do dzielenia się doświadczeniami w komentarzach i do wypełnienia mojej krótkiej ankiety dotyczącej tego tematu.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdvuiIxZo_d_DSr1ViuOJ1SVI08uNkhN4Buefl1jfaj_6OPQg/viewform?usp=sf_link

#randki #tinder #tindercontent #loszkahere #psychoterapia #psychologia #zwiazki #przegryw #przemyslenia #nauka #depresja #zwiazek #rozowepaski #niebieskiepaski
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kocia_Ksiezniczka: Nie zrobiłabym tego komuś, kto po prostu nie był w moim typie, ale ogólnie był w porządku. Jeśli w widziałabym przejawy bufonady, np. Źle traktowanie kelnerki, wyśmiewanie czyjegoś wyglądu/wykształcenia, to uznałabym, że ta osoba zasługuje, by go potraktować tak, jak traktuje innych, zasługuje na utarcie mu nosa, by się zastanawiał, czy śmierdzi mu z buzi, czy może coś innego z nim nie tak.
  • Odpowiedz
@Wzgardzony nie wiem jak Ty ale ja na randki nie chodzę w ciemno więc jak po spotkaniu czy kilku ktoś mi nie pasuje to są jakieś cechy charakteru, poglądy czy cele życiowe, których nie widać po krótkiej wymianie wiadomości na portalu randkowym lub kilku krótkich rozmowach na domówce u znajomych. Wydawało mi się że mężczyźni i kobiety nie chodzą na randki z kimś kto dla nich jest brzydki lub odpychajacy, więc
  • Odpowiedz