@Kocia_Ksiezniczka: Nie zrobiłabym tego komuś, kto po prostu nie był w moim typie, ale ogólnie był w porządku. Jeśli w widziałabym przejawy bufonady, np. Źle traktowanie kelnerki, wyśmiewanie czyjegoś wyglądu/wykształcenia, to uznałabym, że ta osoba zasługuje, by go potraktować tak, jak traktuje innych, zasługuje na utarcie mu nosa, by się zastanawiał, czy śmierdzi mu z buzi, czy może coś innego z nim nie tak.
@Kocia_Ksiezniczka: z tym zjawiskiem to wydaje mis się że to jest często tak że stosują to różowe które umawiają się na randki tylko po to by się najeść za darmo.
@Wzgardzony nie wiem jak Ty ale ja na randki nie chodzę w ciemno więc jak po spotkaniu czy kilku ktoś mi nie pasuje to są jakieś cechy charakteru, poglądy czy cele życiowe, których nie widać po krótkiej wymianie wiadomości na portalu randkowym lub kilku krótkich rozmowach na domówce u znajomych. Wydawało mi się że mężczyźni i kobiety nie chodzą na randki z kimś kto dla nich jest brzydki lub odpychajacy, więc
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdvuiIxZo_d_DSr1ViuOJ1SVI08uNkhN4Buefl1jfaj_6OPQg/viewform?usp=sf_link
#randki #tinder #tindercontent #loszkahere #psychoterapia #psychologia #zwiazki #przegryw #przemyslenia #nauka #depresja #zwiazek #rozowepaski #niebieskiepaski
Komentarz usunięty przez moderatora