@Chlebek_Pyszny: widzę, że się rozumiemy ( ͡°͜ʖ͡°) Jeżeli starczy do cudzysłowowej Fify, call of duty i fortnite'a to spełnia wymagania znacznej większości graczy konsolowych.
@bolczan: Po doliczeniu VAT i cła wychodzi minimum 1500 zeta @Tosh: To konsola dla niedzielnego gracza. Mam w robocie koleżanki, które kupiły X1 z Game Pass pod Minikrafta i Fortnite dzieciaków, albo pod granie w 2D z nudów, byle tanio, bez wymogów. Jak ktoś chce 120fps czy 4k to weźmie se jakieś kombajny PS5 Pro albo XSX.
@NoKappaSoldier73: Moim zdaniem GamePass to najlepszy ruch ze strony Microsoftu, co z tego, że ta konsola nie ma napędu skoro jest GamePass, tutaj kupujemy tylko jednostkę, która pozwala odpalać na niej tysiące gier, w dodatku za cenę abonamentu mamy masę świetnych gier i to za grosze, co jak ale jak Sony wyda konsole drożej to będzie miało duży problem i coś czuje, że w tej generacji Xbox jest na dobrej
@Chlebek_Pyszny: gamepass to jedno, jest jeszcze Xbox All Access który ma wejść na więcej rynków gdzie dostajesz na własność konsolę + gamepass ultimate (plus xCloud) w ramach jednego abonamentu na wzór tych od telekomów.
@NoKappaSoldier73: jak widac sprzedaż one s all digital musiala byc na tyle dobra, ze zrobili to samo w nastepnej generacji. nie dziwie im sie - z gamepassem moga robic sobie co chca. mi to poki co wyglada na powtorke z sytuacji ps3 i 360.
@Chlebek_Pyszny: Sam kupiłem Xbox One na black frajerze z napędem i 2 padami za 700zł z amazonu. Chyba raz włożyłem płytkę z grą xD Tylko promki na lowcygier.pl i gry ze sklepu online :D
https://mobile.twitter.com/Xbox/status/1303230071033880576
#xboxseries #xbox #xboxone
źródło: comment_1599549643IsCbY5dTEpIz0AFR7pxsvk.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Po doliczeniu VAT i cła wychodzi minimum 1500 zeta
@Tosh:
To konsola dla niedzielnego gracza. Mam w robocie koleżanki, które kupiły X1 z Game Pass pod Minikrafta i Fortnite dzieciaków, albo pod granie w 2D z nudów, byle tanio, bez wymogów. Jak ktoś chce 120fps czy 4k to weźmie se jakieś kombajny PS5 Pro albo XSX.
@Chlebek_Pyszny:
https://twitter.com/XboxPL/status/1303317213663854592
Chyba raz włożyłem płytkę z grą xD Tylko promki na lowcygier.pl i gry ze sklepu online :D