Wpis z mikrobloga

Coś sie zepsuło i nie było mnie słychać. Nierozpieszczający sezon można w sumie zacząć podsumowywać, papryki już ogłowione, zostawiłem w sumie tylko pąki z zawiązanymi owocami na większości roślin, pewnie nie zdążą dojrzeć ale już nie chciałem ich tak po chamsku abortować, niech mają szanse. Większość owoców jeszcze zielona chociaż już powinny być czerwone niczym dziewicze lico ale mam po ogłowieniu zaczęły w sumie szybko nabierać kolorów. W sumie jak na sezon gdzie u mnie było jak do tej pory dwa miesiące ciepła i słońca a przez reszte czasu zimno i pochmurno i nic nie chciało rosnąć może oprócz buraków to jest i tak nieźle, chociaż mogło być lepiej. Superhoty i odmiany typu Pnd xD 2.3 i PI 260567 miały spory problem ale i z nich zbiore jakieś owoce, po kilka sztuk ale jednak. Będzie troche zdjęć, dużo wrzucania, najpierw doniczkowce. Tabasco, ogólnie zauważyłem że krzaki Tabasco zaczęły wybarwiać sie najszybciej. #ogrodnictwo #rosliny #chilihead #chili #papryczki #uprawiamtakzeniewiemja
Niewiemja - Coś sie zepsuło i nie było mnie słychać. Nierozpieszczający sezon można w...

źródło: comment_1599315710OUq9z1D7tiBueKPSTlLxPd.jpg

Pobierz
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach