Aktywne Wpisy

Nixa06 +6
Miałam okazję żyć jako ładna dziewczyna i jako brzydka dziewczyna.
Po czym poznać w dzisiejszych czasach, że jest się ładną dziewczyną?
Po tym, że jak ktoś chce Ci pojechać w internecie to napiszę Ci coś w stylu ,,no nie zesraj się, jesteś co najwyżej 7/10” albo ,,meh, widziałem ładniejsze i przynajmniej skromne”, bo wiedzą, że jak Ci pojadą, że jesteś brzydka to zostaną wyśmiani. A jak jesteś brzydka to Ci pojadą od najgorszych i
Po czym poznać w dzisiejszych czasach, że jest się ładną dziewczyną?
Po tym, że jak ktoś chce Ci pojechać w internecie to napiszę Ci coś w stylu ,,no nie zesraj się, jesteś co najwyżej 7/10” albo ,,meh, widziałem ładniejsze i przynajmniej skromne”, bo wiedzą, że jak Ci pojadą, że jesteś brzydka to zostaną wyśmiani. A jak jesteś brzydka to Ci pojadą od najgorszych i

banzi +29

Komentarz usunięty przez moderatora
Jeszcze nie spotkałem aby kogoś na studia IT rodzice pchali, ale może kiedyś... za to dziewczyny, które spotykałem, to często po prostu szły na Informatykę, bo były dobre z matmy, a nie wiedziały co ze sobą robić. Programowanie ich zwykle nie kręciło.
@Boska_Klaudia: Dla was białorycerze to wszystko jest żartem, jak baba o coś pyta, nawet o zarobki, ale jak faceta spyta o dziewictwo to już cham i prostak.
@eloar: ddd to u mnie z 1/4 grupy taka byla a to bylo ponad 10 lat temu. Wyobrazam sobie, ze teraz to juz kompletne nieogary trafiaja na "informatyke"
@Student_AWAS: Powiem ci coś ciekawego. Jestem po kierunku mocno IT - bardzo dużo programowania -i może 50% robi w programowaniu po tym. Reszta odnosi sukcesy w innych dziedzinach.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1599330089sTdLm4hMiDeZdvrwQCEMHL.jpg
Pobierz