Aktywne Wpisy

Lewusx +47
Dawno nie wkładałem kija w mrowisko, także jazda.
3 lata współpracy, 35 lat na karku, zgłosił się jako grubasek który brał już wszystko w dużych dawkach, a nie było po nim widać, dostał sam test.
Potem większość czasu na delikatnym cyklu test + prima +gh, czas leciał, on cisnął, zbudowaliśmy kupę mięsa, a za 4 tygodnie nieoczekiwanie zadebiutuję w Sopocie.
Tak,
3 lata współpracy, 35 lat na karku, zgłosił się jako grubasek który brał już wszystko w dużych dawkach, a nie było po nim widać, dostał sam test.
Potem większość czasu na delikatnym cyklu test + prima +gh, czas leciał, on cisnął, zbudowaliśmy kupę mięsa, a za 4 tygodnie nieoczekiwanie zadebiutuję w Sopocie.
Tak,
źródło: att.I1eeLMHaW-dES8_Li9j0X67TjrXYWyLBCqWrztStaag
Pobierz
LZBNZ +2
#nintendoswitch
normalnie nie wytrzymie i chyba kupie na premiere to g---o xD
opchnąłem swojego oleda wczoraj, dołożę tysiaka i mam dwójkie.
Ogólnie miałem w planie zrobić sobie przerwe i czekać aż wyjdzie jakaś ulepszona wersja ale to pewnie kilka lat minie zanim coś takiego wyjdzie... Wsteczna kompatybilność do mnie przemawia, a mam jeszcze sporo geir ze switcha 1 w pudełkach oraz na koncie więc po prostu go kupie xd
normalnie nie wytrzymie i chyba kupie na premiere to g---o xD
opchnąłem swojego oleda wczoraj, dołożę tysiaka i mam dwójkie.
Ogólnie miałem w planie zrobić sobie przerwe i czekać aż wyjdzie jakaś ulepszona wersja ale to pewnie kilka lat minie zanim coś takiego wyjdzie... Wsteczna kompatybilność do mnie przemawia, a mam jeszcze sporo geir ze switcha 1 w pudełkach oraz na koncie więc po prostu go kupie xd

![57337 map w 4 KB, czyli legendarny River Raid - [ arhn.eu]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/0c59aaa205b9037e22827a52380cd3f4d2b4d0102c620b5e71002e673be8898d,q80.jpg)
![Wallmart rozpoczął zamykanie swoich sklepów z powodu ceł [ang.]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b525ffb173d1abfed4e6846d85edb9a3d11609263c50d315e1d79cd778c78fc6,q80.jpg)

źródło: comment_1599298069qFmYygoDpmyohEFyxJqoou.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Jeszcze nie spotkałem aby kogoś na studia IT rodzice pchali, ale może kiedyś... za to dziewczyny, które spotykałem, to często po prostu szły na Informatykę, bo były dobre z matmy, a nie wiedziały co ze sobą robić. Programowanie ich zwykle nie kręciło.
@Boska_Klaudia: Dla was białorycerze to wszystko jest żartem, jak baba o coś pyta, nawet o zarobki, ale jak faceta spyta o dziewictwo to już cham i prostak.
@eloar: ddd to u mnie z 1/4 grupy taka byla a to bylo ponad 10 lat temu. Wyobrazam sobie, ze teraz to juz kompletne nieogary trafiaja na "informatyke"
@Student_AWAS: Powiem ci coś ciekawego. Jestem po kierunku mocno IT - bardzo dużo programowania -i może 50% robi w programowaniu po tym. Reszta odnosi sukcesy w innych dziedzinach.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1599330089sTdLm4hMiDeZdvrwQCEMHL.jpg
Pobierz