Wpis z mikrobloga

@dlaczegoniemamtakiejsily: Obcy typ. Prostackie zachowanie imponuje prawiczym wypopkom, szczególnie w stronę kobiet. Statystyczny prawiczy wypopek ma tak niskie poczucie wartości, ze próbuje sobie tutaj wmówić, ze jak OBCY typ się do niego zwróci per p---a, to jeszcze się uśmieje, i postawi koleje. XD
  • Odpowiedz
@Candy51 beka z tych, których jej reakcja dziwi. Do mnie każdy mój ziomek może gadać na różne sposoby, ale jakby obcy cwaniaczek mnie wyzwał, to bym się do niego spiął, to chyba oczywiste.
  • Odpowiedz
@Candy51: Zapominasz, że wg naszej kultury (a tym bardziej kultury wykopu) atrakcyjność jest jedną z najważniejszych rzeczy u kobiet, więc dotykają je takie komentarze. U mężczyzn nie ma takiego znaczenia czy ktoś jest gruby czy chudy. Aby było na tym samym poziomie, gość do typa powinien zwrócić się: pijesz prawiczku?

Oczywiście oba te teksty świadczą o kompleksach lub głupocie typa, który je wypowiada.
  • Odpowiedz
@Candy51: Facet jak wychodzi z chaty to jest obrażany, albo wytyka mu się rzeczy dość często. A jak taka laska słyszy krytyczne słowa, jakie by one nie były, raz na rok, to nie wie jak się zachować. Od razu wielkie zdarzenie, świniokwik, ganianie typa zamiast pomyśleć.
  • Odpowiedz