Wpis z mikrobloga

@caiuscosades: graj na solo jak wylecisz poza startowe systemy. A tak poza tym to po prostu ciesz się grą, nie grinduj kasy "sposobami" bo szybko stwierdzisz że Ci się znudziło. Jak chcesz wiedzieć coś konkretnego to pytaj ;)
  • Odpowiedz
@BlackReven: Deciat to system Felicity Farseer, jednego z ważniejszych inżynierów na początku a dodatkowo ludzie często latają tam statkami złożonymi pod eksplorację - łatwy cel. W Robigo były swego czasu fajne misje pasażerskie. Nie wiem co ma to wspólnego z górnictwem.
  • Odpowiedz
@el009: O Jezu faktycznie, ostatni raz grałem z rok temu i Robigo Mines mi się skojarzyło z górnictwem tych opals, ale faktycznie była tam łatwa kasa z pasażerami ()

No to ja miałem chyba jakieś niesamowite szczęście :D
  • Odpowiedz
@caiuscosades: Graj na open ale ostrożnie. Najłatwiej w------l dostać w Deciat, Shinrarta Dezhra, Sol, Borann, Wyrd i kilka innych. Jak chcesz wskoczyć w podejrzany układ to sobie wypracuj dodatkowe procedury bezpieczeństwa. Np. miej przygotowany kolejny skok do gwiazdy w zasięgu i szybkie jego uruchamianie. Jak widzisz, że jakiś "bandyta" podchodzi do ataku, to go odpalasz i nie dajesz się zajść od tyłu: itd, itp.
  • Odpowiedz