Aktywne Wpisy

jmuhha +15
Wytłumaczy mi ktoś jak to możliwe, ze na osiedlu gdzie mieszkania są >900k w górę a słysze rano jak ktoś używa takiego czajnika?
trzymajcie mnie ლ(ಠ_ಠ ლ)
#nieruchomosci
trzymajcie mnie ლ(ಠ_ಠ ლ)
#nieruchomosci
źródło: 1000018422
Pobierz
Hej, proszę o opinię. Rekrutując się na AGH dostałem się na inżynierię obliczeniową, która wydaje się ciekawa pod względem matematyczno-informatycznym, a nie dostałem się na elektronikę (w tym roku próg był dużo wyższy niż w poprzednim). Dodatkowo najprawdopodobniej dostanę się na prz na elektronikę i automatykę i robotykę. Jeżeli chodzi o zainteresowania i preferencje, to chciałem kierunku łączącego wiele dziedzin jak właśnie elektronika, by później móc wyjechać na kilka lat za granicę
Co powinienem zrobić na twoim miejscu?
- Inżynieria obliczeniowa na AGH 37.6% (115)
- Automatyka i robotyka PRZ 33.7% (103)
- Elektronika PRZ 12.1% (37)
- Ryzykować i czekać na 2 turę na elektronikę AGH 16.7% (51)

Nie sprzedałem, gdy akcje Tesli doszły do 600 USD ( ͡º ͜ʖ͡º) i miałbym jakieś 100% zysku
Nie sprzedałem, gdy cena akcj Tesli poszybowała do 730 USD (ʘ‿ʘ) i Tesla stała się droższą firmą niż volkswagen, który produkuje 15 razy więcej samochodów
Nie sprzedałem, gdy cena akcji Tesli poszybowała do 1000 USD (。◕‿‿◕。) i Tesla stała się droższą firmą niż Toyota, która produkuje 20 razy więcej samochodów
Nie sprzedałem, gdy cena akcji wynosiła 1300, 1500 czy rekordowe 2318.49 USD. ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Jednak ludzie, którzy twierdzili, że Elon Musk to oszust, szowman, pozer, a że sama Tesla to firma wydmuszka nie posiadająca żadnej prawdziwej przewagi konkurencyjnej... ci wszyscy ludzie, którzy tak mówili mieli racje. Bańka pękła. Dzisiaj cena akcji jest o 80% niż w piątek (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#gielda #tesla #elonmusk #januszeinwestowania #pdk #technologie
źródło: comment_1598868033iPuMBGUdgPvSW93FY9Jw1J.jpg
Pobierz#shitwykopsays
Ja zainwestowałem tydzień temu, ok. 80zł na ten moment na +
Chcą z nim pracować najlepsi ludzie i to będzie procentować.
kontynuuj mordo! :)
Komentarz usunięty przez autora