Wpis z mikrobloga

Myślicie że jak w wieku 27 lat nie czuję w ogóle chęci posiadania bombelka, wręcz mnie odrzuca na samą myśl to jeszcze mi to przejdzie w niedługim czasie xd ?
Czuję się trochę dziwnie w porównaniu do koleżanek, a i trudniej o faceta który nie chce potomstwa (jeżeli dla takiej babinki jak ja jeszcze ktoś został lol)

#logikarozowychpaskow #kiciochpyta #dzieci
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hyatt: moze przyjsc, moja kuzynka nie chciala, urodzila bodajże majac 33 lata i mowi, ze nie sadzila, ze bedzie jej się tak podobalo macierzyństwo takze wszystko mozliwe
  • Odpowiedz
@hyatt: znajoma w pracy poczuła chęć posiadania bombelka w wieku 31 lat. Po prostu musiała znaleźć odpowiedni materiał na ojca. Masz partnerkę, która będzie dobra mamą? To pewnie też ma duże znaczenie.
  • Odpowiedz
nie wiem, czuję się inaczej niż wszyscy, że cos ze mną nie tak

@hyatt: Moja siostra nigdy nie chciała. Zresztą pierwsze co oznajmiła swojemu obecnemu mężowi, że niech nie liczy na dzieci, a teraz ma i jest z tego powodu bardzo szczęśliwa mimo, że jak sama mówi: "oszaleć można będąc matką" XD.
  • Odpowiedz
@hyatt: Jak miałam 27 lat tez nie czułam jeszcze chęci na potomstwo. Dopiero poczułam że chce mieć dzieci po jakimś czasie związku z moim teraz mężem i od 2 tygodni ojcem naszej córki ;) Chyba była to u mnie kwestia poznania odpowiedniego partnera
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@hyatt: to jest często tak, że dopiero gdy znajdziesz odpowiedniego partnera to się przestawia ¯\_(ツ)_/¯
Ja często powtarzałam że nie chce mieć dzieci, jak poznałam mojego męża to wiedziałam że chce mieć z nim dzieci.
  • Odpowiedz
@hyatt: Wiesz co, obecnie w Polsce rodzą najczęściej kobiety w wieku 25-34 lata, więc ta granica się przesuwa. Coraz więcej kobiet też po prostu nie chce mieć dzieci. I mają do tego prawo. Moim zdaniem olbrzymie znaczenie ma polityka rodzinna. Jeśli nie czujesz, że chcesz mieć dziecko, to w porządku, nie szukaj w sobie winy z tego powodu.
Jedyne co, to bądź od początku szczera ze swoim partnerem, że wizja
  • Odpowiedz