Wpis z mikrobloga

Czemu niebieskie paski to toaletowi syfiarze? Zaproś takiego do domu to zawsze zostawi jakieś krople moczu pod sedesem albo napsika gdzieś pod deskę i potem śmierdzi w łazience jak w melinie, albo sobie umoczę skarpetkę i nie wiem czy zmieniać na czyste, czy szorować stopy domestostosem. Albo te pasy startowe z brązu na muszli. Co Wy, teren musicie oznaczyć, czy po prostu nie umiecie trafić? Nawet kot wybudzony z narkozy trafia kulturalnie do kuwety.
  • 207
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@welin: U mnie w pracy jest zupełnie odwrotnie niż mówisz. Męskie toalety zawsze czyste, czasami wali, bo wiadomo- ktoś robi dwójkę, ale damskie kible... Z opowieści koleżanek jest tam zawsze niesamowity syf- ku%wi smrodem tak, że wali na korytarzu, podłoga zawsze obsikana nierzadko nasrane, krew z miesiaczki, podpaska przyklejona do kabiny, woda niespuszczona. Masakra.
  • Odpowiedz
@Norskee: sam myłem kibel i to nie tylko po sobie i nadal sikam na stojąco. Są pewne granice, których nie przekroczę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@welin: zaproś prawdziwego mezczyzne takiego jak ja, ktory sika do zlewu, bo do tych kibli nie umiem bo mam stulejke i mi rozpryskuje i nie umiem zapanowac nad tym. w ciagu 2 lat usune mam nadzieje
  • Odpowiedz
Czemu niebieskie paski to toaletowi syfiarze? Zaproś takiego do domu to zawsze zostawi jakieś krople moczu pod sedesem albo napsika gdzieś pod deskę i potem śmierdzi w łazience jak w melinie, albo sobie umoczę skarpetkę i nie wiem czy zmieniać na czyste, czy szorować stopy domestostosem. Albo te pasy startowe z brązu na muszli. Co Wy, teren musicie oznaczyć, czy po prostu nie umiecie trafić? Nawet kot wybudzony z narkozy trafia kulturalnie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@welin: skąd ty bierzesz tych facetów to ja nie wiem xD
Dobrze, że ja trafiłam na normalnego niebieskiego
Różowe za to super są XD ostatnio sprzątaczka u mnie w pracy się żaliła, że w damskim kiblu baby wyrzucają tampony i podpaski nie zawinięte, kibel zakrwawiony zostawiają po sobie i to jest git. Powiem Ci, że to chyba nie jest kwestia płci
  • Odpowiedz
@welin: Równie dobrze mogę podać dowód anegdotyczny, że baby to syfiarze, bo w koleżanki mi mówiły, że przeważnie damskie kible w pracy są zasrane niemiłosiernie (i to ponoć HRówny w większości xD). W męskiej chyba tylko raz na jakieś 2 lata widziałem "incydent kałowy".
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@welin: ja w gościach zawsze szczam na siedząco, bo nie chcę komuś pobudzić kibla. W domu zresztą też, bo potem muszę to po sobie sprzątać.
Przestałem lać z góry dawno temu, jak zobaczyłem filmik slow motion sikania na stojąco nagrany w ultrafiolecie. To było absolutnie obrzydliwe.
  • Odpowiedz