Wpis z mikrobloga

@adam42781: Za Ferrarim. Nie rozumiem jak mozna popierac doroslych ludzi ktorzy laza po miescie i groza komus nozem xD sa granice ,,kapowania'' bo jak ktos Ci r------e auto na parkingu to co, tez tego nie zglosisz, zeby nie byc konfidentem? no szanujmy sie
  • Odpowiedz
@adam42781 fanboju po pierwsze wróć na czat do niego i wyślij mu 5zl z------e od rodziców po drugie to nikt nie miałby z tym problemu gdyby ferrari nie uważał się za jakiegoś gangstera i groźnego ulicznika
  • Odpowiedz
  • 1
@adam42781 oczekujecie logicznego podejścia do życia od marginesu społecznego. Bo nikt normalny, znając fakty co faktycznie zaszło nie myśli o tym w ten sposób. Podejrzewam ,że większość nawet nie zgłębia tematu, i podaje dalej ta cała teorie o Białki na Ferrariego. Znacie zabawę w gluchy telefon?
  • Odpowiedz
@adam42781: : znaczy generalnie jeżeli ktoś nazywa go za taką akcję frajerem to jest po prostu zwykłym kretynem, ale mi się wydaje że ma taki hejt o to bo robił z siebie jakiegoś zabijake ulicznego a potem wyszło że wcale takim zabijakom nie jestem bo poleciał na komendę przy pierwszej lepszej akcji
  • Odpowiedz
@adam42781 akurat to że Polak ma nieźle na bani można było wywnioskować nawet i bez tej akcji, także jestem zdziwiony że dopiero teraz to zauważyłeś, ale lepiej późno niż wcale mirku ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@adam42781: Ja popieram to, co zrobił Amadeusz w 100%. Dla mnie to nie ma nawet znaczenia, czy ktoś zaatakował jakieś dziewczyny, czy jego. Jeśli ktokolwiek zaatakowałby mnie na ulicy nawet gołymi rękoma i uszkodziłby mi twarz, również rozkraczyłbym się na komisariacie. Ja mam szacunek do własnej osoby i nie pozwolę sobie być dla kogokolwiek jakimś workiem treningowym. Zresztą, sądzę, że osoba, która trafiła na mnie 7 lat temu, zrozumiała swój
  • Odpowiedz
@adelek192: Widzę że nie należysz do inteligentnych osób i nie wiesz co to jest pytanie i dyskusja ? Panem to ty jesteś co najwyżej dla kolegi z pod bramy :) nikt tu nikogo nie broni po prostu mówimy o pewnych zachowaniach nie rozumiesz tego wiem więc wyjdź stąd dziecko drogie idź pograj w Minecraft :)
  • Odpowiedz
@d3cybelek: no zaden ulicznik nie zglosi ze ktos mu auto r------l. Czestow tym celu daje sie fikcyjnych wspolwlascicieli ktorzy to zglaszaja, ale tylko dlatego ze ubezpieczyciel tego wymaga
  • Odpowiedz
@adam42781 dziecko drogie ten temat był tu walkowany milion razy a ty srasz się o jakiegoś klauna z internetu i pytasz jakichś przegrywow co o tym sądzą, wyjdź lepiej na dwór i zrozum że gdy ktoś najpierw sprzedaje a później jest mega gangsterem i ulicznikiem to zostanie pośmiewiskiem
  • Odpowiedz