Aktywne Wpisy
McBreed +77
zajebisty początek przygody z legią cudzoziemska, #!$%@? mnie z lotniska, bo zamykają o 23.
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
Vermeerrr +14
Nie wiem czy dalej opłaca mi się żyć, 25 lat na karku, lekkie upośledzenie umysłowe, bardzo sztywne myślenie, w ogóle nie elastyczne. Po prostu nie umiem w życiu, nie umiem funkcjonować w spoleczenstwie. Nie chcę mi się żyć, nie wiem jak ja do tej pory egzystuje, ale jestem kompletnie nie samodzielna, pracuje za granicą i daje radę, ale wszystko mam załatwione przez firmę. Jestem do niczego, jestem porażka. Tacy ludzie jak ja
@adibor: jak najbardziej, ale nie zmieni to tego ze biologicznie zawsze bedzie facetem albo kobieta jesli sie takim urodzilo
@Wiesmin: Zgoda, jeśli będą mogli prowadzić zajęcia muzułmanie, żydzi, buddyści czy świadkowie jehowy, bo dlaczego jedni mogą a drudzy nie. Po za tym inne organizacje też mogłyby na
@Wiesmin: Obowiązkiem powinna być nauki teologii przez 12 lat jako normalny przedmiot. Religie są zbyt ważne dla historii naszej cywilizacji. Religia katolicka (lub inna) w szkołach - za pieniądze Wspólnoty poza godzinami lekcyjnymi. Podobnie z edukacją seksualną.
A dlaczego? Dzieci w wieku 13 lat mogą same się
@Kosedek: Zadna osoba z kosciola indoktrynujaca mnie nie opowiadala mi o swoich preferencjach seksualnych.
Pytanie do wpisu ze screena: skad wiedzial, ze osoba indoktrynujaca go swoja religia nie jest gejem? Niezly mialby blad w matriksie, jakby sie okazalo ze gej go chce zainteresowac swoja religia.
@Kosedek: Bo to nieprawda? Ja dostałem wiele nachalnego spamu od gejów, czy bym nie chciał spróbować/dać im obciągnąć etc
XD
Tak, zindoktrynowali Mieszka I i jakoś to poleciało XD Nie no ... wybór kręgu kulturowego był uzasadniony politycznie a przyjęcie religii rzymskokatolickiej niewiele by się w rozwoju państwa różniło od innych odłamów chrześcijaństwa. Wiara wciąż jest indywidualną kwestią każdej osoby. Nikt
Że #!$%@? co xD
XD haha leć za ten tekst na czarno, bo nie wierzę już, żes nie troll, ale dobra zarzutka
@patykiem_pisane: Spoko. Nie widze w tym problemu, jeśli państwo nie będzie tego opłacać. Jednak nadal powinna zostać zachowana zasada, że takie zajęcia powinny być prowadzone przed, albo po
Komentarz usunięty przez autora
Tylko że wy oskarżacie gejów o to że zarażają pedalstwem przez dotyk, natomiast Kościoły uliczne #!$%@? git xD
@Wiesmin: Teologia jako przedmiot na 12 lat edukacji na pewno pokryłby wiele religii, oczywiście - te kilkadziesiąt głównych i historia religijności. Według mnie jest to niezwykle ważne dla nas, jako ludzi. Mało ludzi ma wiedzę o świecie, o szintoizmie, buddyzmie, islamie, hinduizmie, sikhizmie, odłamach katolicyzmu.
@Kosedek: bo zaburza pojmowanie świata gdzie gej jest zły a facet w sukience jest namiestnikiem boga.