Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +43
Halo, halo, przed Wami #rozdajo trochę świąteczne, a trochę noworoczne, bo to właśnie na nowym roku się skupimy. Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
źródło: Wykop-konkurs-apple-watch
Pobierz

źródło: comment_1598594531Gv8353vYwTb4NfqU7iwRXF.jpg
Pobierz@adibor: jak najbardziej, ale nie zmieni to tego ze biologicznie zawsze bedzie facetem albo kobieta jesli sie takim urodzilo
@Kosedek: Bo to nieprawda? Ja dostałem wiele nachalnego spamu od gejów, czy bym nie chciał spróbować/dać im obciągnąć etc
XD
Tak, zindoktrynowali Mieszka I i jakoś to poleciało XD Nie no ... wybór kręgu kulturowego był uzasadniony politycznie a przyjęcie religii rzymskokatolickiej niewiele by się w rozwoju państwa różniło od innych odłamów chrześcijaństwa. Wiara wciąż jest indywidualną kwestią każdej osoby.
źródło: comment_1598608132cc6Pa573rcC2IlPgfxa13x.jpg
Pobierzźródło: comment_1598608162JZc7zRXqCI9sNI09QzyqRG.jpg
Pobierzźródło: comment_1598608185bDwf2sM6jXmEIg1du0iFJG.jpg
Pobierzźródło: comment_1598608206mQxX0oMDA7nJKC2AtCpqBO.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Wiesmin: Teologia jako przedmiot na 12 lat edukacji na pewno pokryłby wiele religii, oczywiście - te kilkadziesiąt głównych i historia religijności. Według mnie jest to niezwykle ważne dla nas, jako ludzi. Mało ludzi ma wiedzę o świecie, o szintoizmie, buddyzmie, islamie, hinduizmie, sikhizmie, odłamach katolicyzmu.
@Kosedek: bo zaburza pojmowanie świata gdzie gej jest zły a facet w sukience jest namiestnikiem boga.