Wpis z mikrobloga

@Kowixx: to tak samo jak z czystością mieszkania. Nie ma żadnego wzoru typu "jeśli jest więcej niż ćwierć grama brudu na metr kwadratowy to jest brudno". Co nie zmienia faktu, że bardzo łatwo ocenić, czy mieszkanie jest czyste czy brudne i wiadomo - im więcej plam na lustrze, kurzu na półkach i podłodze to tym bardziej brudno.
  • Odpowiedz
@Toton: heh, a dlaczego taka dupka nie może sobie wprost powiedzieć, że lubi się k----ć i nie ma to nic wspólnego z dobrymi wartościami i czystością xD ja często tykałem to czego nie powinnienem po lako czy to nie i w sferze seksualnej jestem brudną k-----ą co sie potrafi r----ć p okrzakach - nadal jestem spoko wartościowym człowiekiem według mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°) po prostu
  • Odpowiedz
@Kowixx: Co ciekawe jest. Jakiś instytut amerykański wykonywał i zbierał różne statystki na najdziwniejsze tematy. Na podstawie tego prowadzono różnego typu badania.
  • Odpowiedz
Co ciekawe jest. Jakiś instytut amerykański wykonywał i zbierał różne statystki na najdziwniejsze tematy. Na podstawie tego prowadzono różnego typu badania.

@Kosciany: xD
  • Odpowiedz