Aktywne Wpisy

moll +171
źródło: 1000019693
Pobierz
fshm +137
Mieszkam w Kolumbii Brytyjskiej (Kanada) i od lat szlajam się po tutejszych lasach i dziczy, zahaczając też o szlaki w USA. Długie trasy 4x4, nocowanie na dziko, ognisko, kawa i po prostu święty spokój - to moja codzienność.
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w

Przestał mi działać android auto...
Odebrałem samochód 31 lipca, skonfigurowałem i działało. Gdzieś z półtora tygodnia temu przestało działać... Bez powodu. Wsiadłem do samochodu i po podłączeniu do samochodu, w telefonie nie uruchamia się android auto a samochód pokazuje by podłączyć kompatybilne urządzenie.
Próbowałem wszystkich możliwych rozwiązań znalezionych w Google
- usunięcie pamięci podręcznej itp. Google play services, Google i Android auto
- usunięcie Android auto i instalacja na nowo
- użycie innych kabli... Kupiłem taki polecany na forum Google i dalej nic
- użyłem innych telefonów android
- uruchomiłem ustawienia programisty w android i w Android auto i próbowałem szukać jakichś rozwiązań
- zresetowałem do ustawień fabrycznych system w samochodzie
I nic
Podłączam telefon do samochodu poprzez port USB z ramką wokół, samochód nawet nie reaguje... Nic... Na telefonie nawet nie uruchamia się android auto z napisałem "uruchamianie" albo cos w tym stylu.
Mam huawei mate 20, Android 10, najnowsza aktualizacja z lipca 2020
Miał ktoś podobny problem?
Co robić? W serwisie pomogą? Ogarniają to?
#volvo #xc40 #android #androidauto #huawei
Patrząc po tym ile sposobów już próbowałeś to obawiam się że nie obejdzie się bez
W poniedziałek mam przyjechać i mają coś "przeprogramować" i zajmie to 2h.
Dam znać w poniedziałek czy działa i co było...