Wpis z mikrobloga

@Vigo_Von_Homburg_Deutschendorf: gra jest prosta, przyjemna i nie musisz nic wydawać bo jest przyjazna dla biedaków i darmowymi postaciami można przejść chyba wszystko.
Teraz jest pewnego rodzaju rocznica więc to najlepszy moment żeby zacząć.

@DivusClaudius: @ArmandoV2: chyba kluczem jest extreme support pełen zwykłych Buu żeby, u mnie są po dwa a jak przychodzi etap wybierania to są oczywiście same Kid i Super
  • Odpowiedz
@janushek: Gdyby to były moje to bym się cieszył. Połowa ludzi co mi daje kciuka do góry stuka lepsze wyniki niż ja bo dostaję w znajomych sam plankton albo pomieszanie z poplątaniem (np jakieś Gogety i Gotenksy)...
Co do supportu z fat buu to masz rację. Ja jeszcze niezłe wyniki kręciłem (z braku laku) na TEQ buff Buu (tym zaraz sprzed przemiany w kida).
  • Odpowiedz
@janushek: To też, ale to są ludzie co ewidentnie składali team pod ten tryb. I nie mówię o jakichś świeżych kontach, nie mam w znajomych chyba nikogo poniżej 400lvl, takie 450-60 to standard. Po prostu Gotenks się im świeci na niebiesko to go wrzucą, a do tego Gogety bo... też się świecą a są spod tagu 'fuzja'.

Będę kombinować, może uda mi się dodać kogoś spod tego tagu bo widzę
  • Odpowiedz