Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 45
Rok 2020: pełnoletnie teksty z basha wklejane do generatorów messengera ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@krul_muzynof Można jeszcze bardziej sprecyzować, bo ucho środkowe to obszar jamy bębenkowej, a małżowina to część ucha zewnętrznego. Zostaje jeszcze przewód słuchowy zewnętrzny między małżowiną a uchem środkowym należący do ucha zewnętrznego.
  • Odpowiedz
@krul_muzynof: Bo wiadomo, jak się nie używa w rozmowie z dzieckiem żargonu medycznego, to nic dziwnego, że nie rozumie, więc tylko kretyn spyta się dziecko, czy je ucho boli w środku - struktura ucha to pierwsza rzecz, jaką się omawia z każdym 2-latkiem. No chyba, że twój żart polegał na sformułowaniu absurdalnej wypowiedzi, w takim wypadku gratulacje.
  • Odpowiedz
@krul_muzynof: a gdzie ja napisałem, bystrzaku, że w tekście jest mowa o 2-latku?
Chodzi prawdopodobnie o "dziecko", a ja zażartowałem, że struktura ucha to w ogóle jedna z pierwszych rzeczy, których człowiek uczy się w życiu (wiek 2 lat wybrałem, jako po prostu "bardzo niski wiek")- co jest logiczne, skoro tylko kretyn według ciebie spyta się dziecka, czy boli je ucho "w środku".
  • Odpowiedz