Z dnia na dzień coraz to lepiej mi idzie z tym. Szanowni Mirkowie i Mirabelki, proszę doradźcie mi co mam tu jeszcze bardziej udoskonalić jestem otwarty na wszelakie krytyki, a gra się fenomenalnie. Gdyby ktoś pytał, ustawienia większość na High, a tekstury i chmury na Ultra #msfs
@ILikeMyOwnNick: Bardzo ładnie! Jedyna uwaga, że wylądowałeś w miejscu gdzie nie można lądować, coś w stylu powierzchni wyłączonej z ruchu na ulicy. Dopiero powyżej tej niebieskiej linii można lądować. Możesz też się wspomagać tymi lampkami po lewo od pasa. Jeżeli świeci na biało i czerwono jesteś na dobrej ścieżce do lądowania. Dwa czerwone - za nisko. Dwa białe - za wysoko. Zobacz na filmiku że masz biały i czerwony ale jak
@raadaar: Rozumiem, dziękuję bardzo, to mi mocno pomoże, bo tak w trakcie lądowania obserwowałem i wiedziałem, że coś jest nie tak i dokładnie chodzi o te oznaczenia progowe, a te światła to nawet oglądałem filmik o nich, PAPI lights, o nich to kompletnie zapomniałem. Ale i tak dziękuję bardzo za ocenę oraz wyjaśnienie i wytłumaczenie co bardziej poprawić :)
@ILikeMyOwnNick: brawo dla Ciebie, że sie przykładasz i chcesz się uczyć, a nie jak większość nowych pod tagiem gdzie MSFS wykorzystują do śmeszków i syf jest straszny.
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
DOSKONALA BRUNETKA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
Z dnia na dzień coraz to lepiej mi idzie z tym. Szanowni Mirkowie i Mirabelki, proszę doradźcie mi co mam tu jeszcze bardziej udoskonalić jestem otwarty na wszelakie krytyki, a gra się fenomenalnie. Gdyby ktoś pytał, ustawienia większość na High, a tekstury i chmury na Ultra
#msfs