Wpis z mikrobloga

#wykopgate20 #strajk

Moje spostrzeżenia po strajku:
-praktycznie żadne konto trolujące nie strajkowało (nawet czuli się jak ryba w wodzie) zwłaszcza te polityczne
-wiele kont widmo postowało jakieś brednie bez tagów jednozdaniowe byle by ruch był (boty białkowskie?)
-jestem z was dumny że tak wielu z nas wytrwało
hot_tomek - #wykopgate20 #strajk

Moje spostrzeżenia po strajku:
-praktycznie żadne k...

źródło: image

Pobierz
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hot_tomek: moje spostrzeżenie jest takie, że musiałem w-----ć apkę z widoku, bo pamięć mieśniowa działała i odpalałem co jakiś czas xD

podobnie na zakładce na pc.
A tak to nie patrzyłem co się działo.
  • Odpowiedz
  • 208
@hot_tomek: boty miały standardową pożywkę przy okazji wydarzeń w usa. natomiast puste gorące z wpisami po 17 plusów wyglądały solidnie
  • Odpowiedz
wiele kont widmo postowało jakieś brednie

@hot_tomek: natura mojego życia sprawia że ostatnio nie śpię całymi nocami, takiego ruchu jak tu był na mirko w nocy, w czarnej jak d--a nocy z soboty na niedzielę to nie pamiętam ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
nie żebym coś sugerował, ciekawostka taka tylko, może akurat
  • Odpowiedz
  • 12
@Ligniperdus: A nie zauwazyłeś przypadkiem (podobnie jak ja) że ten ruch był "pusty"? nie było prawie żadnych gównowpisów, tlyko jakieś

"mogłem nie pisać tego referatu"
"ciekawe co tam u tomka"
"masło lubi chrząszcze"

i tylko takie prawie + sernik
  • Odpowiedz
@hot_tomek: aż tak się nie przyglądałem, ale skrolując o 4 w nocy można przechodzić na kolejne strony bez informacji że jest nowy wpis, a tutaj co chwila coś ktoś wrzucał, ruch jak w południe xd
  • Odpowiedz
@hot_tomek: powiem tak, w sobotę lurkowałem i było widać zmiejszoną ilość plusów. Dzisiaj wytrwałem do końca konkursu skoków w niedziele. Ale to co się odwaliło w #skoki, to musiałem wrócić. A co do polityki to weszła bojówka ICE i zauważyłem, że praktycznie już nie widać różnicy w plusach. To ok. Wróciłem w niedzielę o 19 by skomentować co do cholery stało się z tymi nartami Domena. xd
  • Odpowiedz
-praktycznie żadne konto trolujące nie strajkowało (nawet czuli się jak ryba w wodzie) zwłaszcza te polityczne

@hot_tomek: jak mają strajkować jak są w robocie? Zapłacone, wieć trzeba najebywać.
  • Odpowiedz
@hot_tomek: jakiś tydzień temu zablokowałem tag polityka i Mirko jest prawie puste. Obecnie moim zdaniem z 90% to wojny partyjne. Czy to są normalni użytkownicy czy nie to nie ma znaczenia chociaż wątpię żeby normalny człowiek, zwykły wyborca był aż tak wpatrzony w jakąś opcje żeby prostować takie gówna co 5 minut.
  • Odpowiedz