Aktywne Wpisy

Cinex +252
Urodziła mi się córka z zespołem downa.. będzie miała już niedługo 3 miesiące. Algorytm na YT podpowiada na przemian: podtrzymujące na duchu kazania księży, filmiki odnośnie przewijania opieki i rechabilitacji noworodków, oraz... mixy i najlepsze kawałki zespołu "System of a Down" ...
troche #zalesie trochę #czarnyhumor trochę #depresja #zdrowie
Przez pierwszy miesiąc to w sumie nie wiedziałem co się dzieje, myślałem że to zły sen
troche #zalesie trochę #czarnyhumor trochę #depresja #zdrowie
Przez pierwszy miesiąc to w sumie nie wiedziałem co się dzieje, myślałem że to zły sen

za dramo by się chciało chłodek, co?
#januszebiznesu
#januszebiznesu
źródło: image
Pobierz

źródło: comment_15978610162hQLLL5lnDZ8ah3pQgGeXz.jpg
PobierzNie warto rushować kapitolu, żeby płynęło złoto?
Dlaczego najpierw zajmować kopalnie a potem surowce (zawsze brałem surowce, potem kopalnie, ale co za różnica?)
zbierasz kopalnie najpierw żeby już produkowały, a jak starczy ruchu to surówke
1. lepiej zainswestować w jednostki, żeby już od następnego mieć ich przyrost i można dzięki nim zrobić lepszą wczesną ekspansję mapy
2. bo jeśli zbierzemy surowiec przed kopalnią i wyczerpie się ruch to straci się ten przyrost surowca
Ale są to mało istotne na kampaniach bądź większości w singlu
https://www.wykop.pl/wpis/27640491/heroes3-pasta-eh-panowie-coraz-wiecej-amatorow-sie/
@Tami: surowce i tak prędzej czy później zbierzesz, dokładnie tyle samo,
a kopalnia przejęta choć dzień wcześniej to dodatkowe surowce.
@Tami: na starcie rozgrywki możesz więcej ugrać armią na mapie, niż zysk z kapitolu. Przy długich rozgrywkach warto, ale nie na samym starcie.
Dzięki. Chyba czas znowu zainstalować Hirołsy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest to o wiele bardziej złożona kwestia :P
@Tami: nawet jak grasz pod złoto, to kapitol za bardzo nie ma sensu. Żeby kapitol miał sens trzeba grać naprawdę biedną mapę z jednym zamkiem. Nawet jak grasz biedną mapę to lepiej budować budynki do złota w kilku miastach, bo do kapitolu potrzebna jest cytadela i zamek, które są bezużyteczne jak nie wykupimy siedlisk (bo raszujemy kapitol) a swoje kosztują. Inna sprawa, że