Aktywne Wpisy
dosefurious +1072
Cześć, potrzebuje zebrać trochę odpowiedzi do ankiety potrzebnej do pracy magisterskiej. Dlatego robię #rozdajo
Losowanie przez stronę mirko.pro jednej osoby z plusujących ten wpis. Wygranej osobie prześlę 100 zł blikiem. Losowanie w środę o 21:37. Wszystkich plusujących proszę o wypełnienie ankiety, całość nie powinna zająć więcej niż 3 min :D
Link do ankiety: https://forms.gle/yK4mnnAaP89v4seQA
#rozdajo #ankieta #magisterka #studia #szkola
Losowanie przez stronę mirko.pro jednej osoby z plusujących ten wpis. Wygranej osobie prześlę 100 zł blikiem. Losowanie w środę o 21:37. Wszystkich plusujących proszę o wypełnienie ankiety, całość nie powinna zająć więcej niż 3 min :D
Link do ankiety: https://forms.gle/yK4mnnAaP89v4seQA
#rozdajo #ankieta #magisterka #studia #szkola
Filippa +286
Jestem chyba jakoś zamrożona w czasie.
Mentalnie gdzieś nadal w 2018 roku.
Po prostu nie umiem sobie przetworzyć w głowie, że już tyle czasu minęło i jest już kwiecień 2024, to chyba wina pandemii bo czytałam że wiele osób tak ma.
Okres 2020-24 zlewa się wręcz w całość, bardzo dziwne uczucie, przytłaczające.
Też tak macie?
#depresja #pytanie #zalesie
Mentalnie gdzieś nadal w 2018 roku.
Po prostu nie umiem sobie przetworzyć w głowie, że już tyle czasu minęło i jest już kwiecień 2024, to chyba wina pandemii bo czytałam że wiele osób tak ma.
Okres 2020-24 zlewa się wręcz w całość, bardzo dziwne uczucie, przytłaczające.
Też tak macie?
#depresja #pytanie #zalesie
#humorobrazkowy
Jak raz siadłem za kółko po siedmioletniej przerwie, to jakbym jechał pierwszy raz w życiu ( ͡° ͜ʖ
Prawko jest konieczne, samochód to już inna sprawa. W dobie wynajmu aut na godziny fajnie jest mieć opcje użycia auta na przykład na duże zakupy. Ja zawsze robię większe zapasy, żeby non stop nie biegać po karton mleka. Takie zakupy które zajmują cały bagażnik robię co 7-10 dni dla całej rodziny. Do tego samochód, nawet mimo
tak , mam prawo jazdy
Jak Twoje życie dzieje się tylko w Warszawie to spoko. Tylko takich ludzi jest pewnie max 1% w Polsce. Powiedz to osobie ze wsi. Ja np. mieszkam na obrzeżach jednego z większych polskich miast i nie wyobrażam sobie życia bez auta.
Do centrum mam komunikacją z
Teraz od kilku lat mam, jeżdżę raz na dwa/trzy tygodnie jak muszę kupić żwirek dla kota bo Tesco mam dość daleko a tamten żwirek najlepszy wg mnie.
Jak dla mnie to była strata kasy (mimo że połowę wyłożył szef firmy w której wtedy pracowałem)
Change my mind.
pozdrawiam
Tak więc da się żyć bez prawka :)
Chociaz prawko posiadam