Aktywne Wpisy
czeskilotnik +200
No i się zaczęła coroczna akcja pod tytułem nie strzelaj i dej na pieska. Psiarze przez kilka dni będą płakać jak to ich pupile się boją petard. Szkoda tylko, że w pozostałe dni w roku już mają w dupie sprzątanie po swoim psie, zakładanie kagańca (też się boję jak na ulicy mijam pitbulla puszczonego wolno). O robieniu fikołków przy pogryzieniu przez psy nie wspomnę- wszyscy winni tylko nie Puszek. #zalesie #wysryw
jmuhha +3
co byscie tu zmienili
#humorobrazkowy
@Miglancu: W tamtych czasach jak był okres wakacji to sobie myślałem "30 godzin jazdy? Mam dwa miesiące, pyk pyk i #!$%@?".
Teraz jak o tym pomyślę, to gdzie ja bym 30 godzin na jazdy znalazł XD
Ludzie nie zdają sobie sprawy, że problemy logistyczne jakie czasami mają po prostu można rozwiązać w 15 minut, bez kombinowania, planowania, przesiadek, etc. Zrobiłem jakoś w wieku 23 lat, i też uważam, że to było zbyt późno.
@vvertoi: Prawda!
Z prawkiem i autem jest łatwiej (w większości przypadków), ale przecież to nie wpływa na to jak kto funkcjonuje lel
@eyehategod: To iluzja normalnego życia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zoltafik teraz mam odlozone i na samochod i na prawko, ale nadal mam dylemat czy chce ladowac w samochod kase, skoro nie bedzie mi on az tak potrzebny. Praca stosunkowo blisko a i tak home office 90% od marca, Slaskie wiec wszedzie dojazd komunikacja w miare sprawny. Zwyczajnie bilans zyskow
a ty jak nie masz dzieci to nie możesz się nie zgodzić
Jeśli ktoś nie ma powodu by jeździć to nie ma po co.