Aktywne Wpisy

Cabajo +296
Mirki co ja o-------m ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wziąłem szybki urlop w pracy i przejechałem w pojedynkę całą Skandynawię na motocyklu.
W skrócie: 10 dni, 7101 km, 9-15h jazdy dziennie, temp 5-25*C, średnie spalanie 5 L, niezliczone pasma górskie i piękne widoki, kilkadzięsiąt reniferów po drodze, piękne drogi i niezapomniane widoki; była burza, deszcz, chmury
Wziąłem szybki urlop w pracy i przejechałem w pojedynkę całą Skandynawię na motocyklu.
W skrócie: 10 dni, 7101 km, 9-15h jazdy dziennie, temp 5-25*C, średnie spalanie 5 L, niezliczone pasma górskie i piękne widoki, kilkadzięsiąt reniferów po drodze, piękne drogi i niezapomniane widoki; była burza, deszcz, chmury
źródło: 6
PobierzWciąż mnie zadziwia, że okaleczanie zwierząt dla rozrywki poprzez wbijanie im haka z zadziorem w pysk jest uznawane wśród Białych Ludzi za normalne hobby i nawet sprawcy sami się chwalą publicznie przed wypuszczeniem ofiary, by okaleczyć ją któregoś dnia ponownie.
#wedkarstwo #zwierzaczki #smiesznypiesek #oswiadczenie
#wedkarstwo #zwierzaczki #smiesznypiesek #oswiadczenie
źródło: 1000001235
Pobierz

Byłbym wdzięczny :)
#agh #informatyka #inzynieriaobliczeniowa #studia
Dlatego nie wiem czy dałbym rade sobie z tymi przedmiotami? Czy aż tak jest na nich ciężko i trudne tematy się porusza?
Z tego co widziałem to na inżynierii obliczeniowej z takich ciężkich dla mnie tematów to chemia, wiec nie wiem który z tych
@tomekszz: znam parę osób co tam studiowało/studiuje no i jest ciężko, na początku sporo teorii, a koniec końców większość i tak kończy jako zwyczajni programiści, jak ci po infie. Co do braków w wiedzy czysto technicznej bym się jakoś nie bał, bo na
@tomekszz: obie uczelnie raczej są ok, więc jak dostaniesz się na pśl to też będzie dobrze. Nie mam pojęcia jak jest z Politechniką Rzeszowską, ale PK nie jest taka zła jak ją malują, więc w ostateczności możesz złożyć tam papiery, plus na pewno taki, że Kraków, no i przy rekrutacji nikt nie pyta o wydział :) Ja np. jestem na najmniej prestiżowej Informatyce Stosowanej(WIMIiP),
@tomekszz: tak w ogóle o co chodzi z tą płatnością?