Aktywne Wpisy
PavulonRazPavulonDwa +456
Kto by się spodziewał że jeden z tych faszystowskich patusów od kontrolowania ukraińskiego biura jest na rencie i mieszka z mamą xD
#brak tagu polityka bo post nie odnosi się bezposrednio do partii tylko do tych ciamajd.
#konfederacja
#prawica
#brak tagu polityka bo post nie odnosi się bezposrednio do partii tylko do tych ciamajd.
#konfederacja
#prawica
źródło: 58475
Pobierz
Wojciech_Skupien +270
Syn wziął piłkę gimnastyczną na łóżko, przykrył się kołdrą i zaczął się turlać. Po chwili słyszę charczenie. Zaglądam, a ten zaklinowany na piłce pod kołdrą. Wyciągałem go jak z pułapki chłop 6 lat na karku, a rozum odziedziczył po ojcu. Jeszcze inspekcja szyi i ojcowskie "wody się napij" jakby to było lekarstwo na całe zło tego świata. Jakbym to żonie wytłumaczył, że mi się młody połamał pod kołdrą jak ja mecz oglądałem.

(Udało mi się znaleźć link jak to tłumaczy że wymuszenie na Googlu trzymania się własnych standardów społeczności to gorzej niż akta2: https://www.facebook.com/slawomirmentzen/posts/3194577777270070/ )
źródło: comment_15973372980EhUY68cZ3elrq6pdyukAf.jpg
Pobierz@Dave987654321: Tylko że to nie jest odgórne ograniczenie. Chodzi tylko o to że każda aplikacja która jest na Google Playu zobowiązuje się do tego żeby przestrzegać regulaminu w którym jest ściśle powiedziane że jeżeli twoja aplikacja pozwala na dostęp dzieci poniżej 13 roku życia to nie możesz agregować ich danych i musisz moderować społeczność. Tutaj akurat jest sprawa prosta jak to że oddajesz auto
Przykład z google Play jest całkowicie chybiony. Z państwem nie podpisujesz dobrowolnej umowy. Nie negocjujesz swojej wersji kodeksu karnego ani prawda podatkowego tylko mu podlegasz czy ci się to podoba czy nie.
Tu nie chodzi o
I w drugą stronę, dlaczego w takim razie nikt z nich nie potepia Łukaszenki tylko mu bija brawa
Jeżeli bronisz z takim ferworem slow Mecena o tiktoku to na twoim miejscu mialbym osrane gacie gdy naczelnik partii