Wpis z mikrobloga

@modzelem: Moim zdaniem to nie ma tak że są ok albo nie. Gdybym miał powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, powiedziałbym, że ludzi. Ekhm… Ludzi, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam. I co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec,
  • Odpowiedz
@uwielbiamnalesniki: też mam wielu rzeczy dość, to mam prawo niszczyć radiowozy? FAJNIE!

A tylko kupię sobie jakąś tęczową koszulkę, bez niej to zaraz mnie okrzykną jakimś narodowym faszystą, a tak to będę milusim prohomo <3
  • Odpowiedz
Gonciarz to lewacki idiota. Kiedyś się nim jarałem jak byłem młody i niestety niedoinformowany. Słuchałem tokfm, podobał mi się blichtr TVN, pióro wyborczej, natemat. Pani Ewa Wanat tak pięknie prowadziła audycje o seksie z Andrzejem Depko a jej córka Patrycja jeszcze piękniej czytała informacje. Oczywiście śmiałem się z kościoła katolickiego i szydziłem z naszego kraju wynajdując coraz to nowe smaczki by pośmiać się jak cebulowo jest tutaj na każdym kroku. Wyrasta się
  • Odpowiedz