Aktywne Wpisy

wykop +63
Dzień dobry, Wykopowicze \ (•◡•) /
1. W naszym poprzednim wpisie informowaliśmy o tym, że jedno powiadomienie - w zależności od klikniętego obszaru - może kierować bezpośrednio do wołania lub (jeśli kliknięto w link) do głównego widoku wpisu lub znaleziska. Tak to działało w poprzedniej wersji serwisu. I niestety nie sprawdziło się. Zauważyliśmy, że wielu z Was wciąż gubi się w tych założeniach. Chcąc przejść do treści, w
1. W naszym poprzednim wpisie informowaliśmy o tym, że jedno powiadomienie - w zależności od klikniętego obszaru - może kierować bezpośrednio do wołania lub (jeśli kliknięto w link) do głównego widoku wpisu lub znaleziska. Tak to działało w poprzedniej wersji serwisu. I niestety nie sprawdziło się. Zauważyliśmy, że wielu z Was wciąż gubi się w tych założeniach. Chcąc przejść do treści, w
Jankojaneczko93 +115
Skończyłem niedawno jedną z największych prac jakie miałem przyjemność zrobić. Jest to torba podróżna w stylu retro z czarnej skóry. Nie było łatwo, natomiast efekt końcowy jest jak dla mnie bardziej niż zadowalający ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Całość zajęła około 35 godzin. Robiona w stu procentach ręcznie, od projektu do malowania po szycie. Jak wam się podoba?
Mój Instagram
#leatherworking #handmade #rekodzielo #chwalesie #modameska
Całość zajęła około 35 godzin. Robiona w stu procentach ręcznie, od projektu do malowania po szycie. Jak wam się podoba?
Mój Instagram
#leatherworking #handmade #rekodzielo #chwalesie #modameska

Białoruś online https://t.me/nexta_live (jest wymagany Telegram)
nagrania z całej Białorusi, można powiedzieć, że na bieżąco.
Dziś policja, wojsko, i wszystko co jest mundurowe jest wyjątkowo brutalne. Podejrzewam, że próbuję zastraszyć, by jutro nikt nie wyszedł. Sądząc po nagraniach dzisiaj krew leje się gęsto, na jednym z wideo dorwali ZOMOwca i nie wiem czy przeżyje - naród jest wściekły.
Policja specjalnie strzela do reporterów - grupa reporterów stała w kamizelkach "prasa" oddzielnie od tłumu - postrzelili w kolano reporterkę gazety "Nasza Niwa"
Oni wysyłają Ci tylko SMS z kodem weryfikacyjnym (odebranie SMS nic nie kosztuje) - wpisujesz kod i działa normalnie przez internet.
Policja postrzeliła kierowcę nazwijmy to MPK, granaty lecą jak na Sylwestra.
W Brześciu zabrakło policji - ściągają straż graniczną.
W Mińsku ludzie blokują ulice by suki nie miały jak się dostać do demonstrantów. O dziwo protest ze strony protestujących jest nadal pokojowy - śpiewają, klaszczą,