Aktywne Wpisy

CreativePL +600
Piszę do was bo jestem już bezsilny. A dziś doszło do próby kradzieży i pobicia mnie za to że nie chcę aby auta nie jeździły po chodniku na zakazie postoju i zatrzymywania się. Ale od początku.
Problem z nielegalnym parkowaniem jest zwyczajnym faktem. Jako listonosz widzę to na co dzień i na co dzień widzę jak każdy ma to w dupie. Więc postanowiłem, że chociaż jedną małą uliczkę uczynię zdalną do przejścia, wolną
Problem z nielegalnym parkowaniem jest zwyczajnym faktem. Jako listonosz widzę to na co dzień i na co dzień widzę jak każdy ma to w dupie. Więc postanowiłem, że chociaż jedną małą uliczkę uczynię zdalną do przejścia, wolną
źródło: trzy
Pobierz
MLeko29 +6
Pokażcie swoje tapety w ten środowy sierpniowy wieczór

https://myanimelist.net/anime/2018/Warau_Hyouteki
Laughing Target
Yuzuru ma problem. W dzieciństwie pod naciskiem ciotki został zaręczony ze swoją kuzynką. No ale to takie heheszki, ma nawet teraz dziewczynę, to wszystko było dawno temu i nie prawda. Tak mu się wydawało, albowiem kuzynka wpadła by skonsumować znajomość, ku wielkiemu niezadowoleniu obecnej lubej, Satomi. A ponieważ Azusa to pionierka archetypu yandere, pieścić się nie zamierza.
Not good, not bad. Podobnie jak reszta ekranizacji one shotów Rumic World, nie jest niczym wybitnym, ale trzyma jakiś tam akceptowalny poziom. Raczej dla fanów starszej pani i anime nekrofilów. Miejscami całkiem ładna animacja jak na tytuł z okresu kiedy malowało się kredą na ścianie jaskini.
źródło: comment_15970861001EMxHE0KQqjMWr8NkWnKEs.gif
Pobierz