Wpis z mikrobloga

https://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/lenovo-laptop-l5-r5-8gb-512ssd-1650-w10_1.bhtml#opis
Lenovo Legion 5, ryzen 4600h, 8GB RAM, 512SSD, GTX 1650 za 3500 z systemem. Dobry deal? No i pytanie czy można łatwo dołożyć ramu (wydaje mi się, że tak).
inb4 "1650 suabe", odpala większość gier w 1080p 60fps high/medium co w zupełności wystarcza do moich celów ;)
#gry #komputery #lenovo
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TotalDisaster: a to już Twój wybór, jeśli jednak chcesz mieć sprzęt który pociągnie nowe gry przez kilka lat to rozważ ten który wysłałem. Między 1650 a 1660ti jest przepaść. No ale Twoje pieniądze, Twój wybór. A kwestia dołożenia ramu jest prosta, sam to robiłem.
  • Odpowiedz
@Krs90: @mbwwr: Może inaczej, ja dużo gram w indyki, w moim poprzednim lapku karta była GT750m i jak widzę, że 1650 odpala praktycznie wszystkie współczesne gry w 1080p medium/low a przy okazji nie będzie rozgrzewać lapka do czerwoności to imo spoko deal
najchętniej bym kupił 4600h + 1660 ti ale te lapki już bardziej pod 5k podchodzą
a no i ten lapek nie będzie moim głównym źródłem gejmingu,
  • Odpowiedz
a no i ten lapek nie będzie moim głównym źródłem gejmingu, raczej jako backup/secondary , na weekendy do rodziny itd

@TotalDisaster: W takim razie to inna gadka, wtedy styknie.
  • Odpowiedz