Aktywne Wpisy
GodComplex +200
To koniec. Chłop ALS ma. Całe życie przede mną było, a teraz skończe na wózku i w ciągu 3-5 lat umre jako warzywo bez kontroli nad własnym ciałem, ale za to z pełną świadomością wszystkiego co się dzieje, udusze się bo zanikną mi mięśnie oddechowe.
Zaczęło się ze 4 lata temu od bólu i sztywności prawej ręki podczas grania na kompie. Potem doszły uogólnione fascykulacje. Dwa lata temu zacząłem mieć problemy z
Zaczęło się ze 4 lata temu od bólu i sztywności prawej ręki podczas grania na kompie. Potem doszły uogólnione fascykulacje. Dwa lata temu zacząłem mieć problemy z
WezelGordyjski +204
Z Tibii można się śmiać i wiele złego o niej mówić ale nigdy nie zapomnę czasów jak dobre 15 lat temu wbiliśmy tam z kumplami żeby przekonać się z czego ludzie tak naprawdę rżą i okazało się że przy tej gierce było więcej zabawy i śmiechu niż przy dzisiejszych gównommorpegach robionych na jedną mańkę.
Absolutna nadgra.
#tibia #gry #niepopularnaopinia
Absolutna nadgra.
#tibia #gry #niepopularnaopinia
Siemka mireczku, pisze do was z troche nietypowa sprawa (a moze typowa) mianowicie 21 lvl, rozowa tez i od 3 miesiecy jestesmy razem. Tylko niestety sprawy lozkowe kuleja i to nie z winy rozowej tylko z mojej. Po prostu strasznie sie boje ze zrobie sobie dziecko, gumka peknie albo cos, mam jakas pieprzona paranoje na tym punkcie, bo nie moge sobie zrobic dziecka w tym wieku bo to dla mnie bedzie koniec. Dlatego seks zwykle to u nas petting, ale nie bede oszukiwal ze to sie powoli przejada i rozowej widac ze tez to przeszkadza lekko, ja nie chce jej faszerowac tabletkami antykoncepcyjnymi, bo po co ma dziewczyna niszczyc sobie zdrowie. Ale troche smuci mnie to ze zwiazek sie ledwo zaczal a ja juz powoli w nim wygasam przez te obawe. Jakies rady? Macie podobnie? Myslalem nad wazektomia, ale boje sie ze moglyby byc jakies komplikacje gdybym chcial ja odwrocic kiedy zdecyduje sie na dziecko faktycznie. Dzieki za odp
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f2e0d680010a81b084b3d6a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Wesprzyj projekt
[====================....................] 51% (120zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
Nie możemy ci pomóc.
Bo ty wcale nie chcesz rozwiązania.
A sam je wymieniasz - tabletki antykoncepcyjne.
Proponuję ci jednak zaproponować dziewczynie plastry antykoncepcyjne, wtedy gumka plus plastry i 100 skuteczności ;)
Pamiętaj też że o dziecko, nawet jak je chcesz, trzeba się POSTARAĆ. To też nie jest tak że jak coś tam się dostanie to od razu dzieciok w drodze.
Jak będzie chciała się dogadać i brać plastry to
Komentarz usunięty przez autora
Znaczy natomiast że na sto par które deklarują korzystanie z danej metody jako głównej, przez CAŁY ROK, dwie będą miały ciąże. Nie jest powiedziane że antykoncepcja wykorzystywana była prawidłowo (przy gumach główne chodzi o ściśnięcie zbiorniczka na nasienie podczas zakładania oraz czy guma jest
@Damian333: jak sie kupuje to ultra cienkie to szanse sa spore ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaakceptował: LeVentLeCri