Aktywne Wpisy
jan-wolak +1300
Trzęsę się ja sobie przypominam kiedy miałem 7 lat i tata przyszedł ubrudzony krwią po twarzy i powiedzia że musi zamknąć firmę (mały sklep z zegarkami we wiosze pod Warszawą) bo Panowie w czarnym mercedesie podjechali po wiekszy characz.
Tata opowiadał, że jeden z ludzi był tak potężny że ledwo mieścił się w drzwiach. Duży pan, kiedy wszedł, zadał pytanie czy ma Tata ma dzieci - wtedy nie rozumiałem dlaczego, ale dzisiaj
Tata opowiadał, że jeden z ludzi był tak potężny że ledwo mieścił się w drzwiach. Duży pan, kiedy wszedł, zadał pytanie czy ma Tata ma dzieci - wtedy nie rozumiałem dlaczego, ale dzisiaj
Zielonykubek +16
Jak byście zareagowali gdyby po miesiącu związku dziewczyna nagle, bez powodu zaczęłaby wam opowiadać o penisie byłego chłopaka, że był ogromny i potem miała problem przestawić się na mniejsze? I nie przestawała opowiadać mimo waszych próśb... Czy według Was takie teksty świadczą o jakimś zaburzeniu?
#zwiazki #logikarozowychpaskow
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Komuś kompociku?
#chwalesie #rodzina #neuropa
Ale z drugiej strony, w takich sytuacjach masz pole do nawracania członków rodziny na właściwy tor.
Jeżeli uda ci się przekonać choć jednego osobnika, to jest to fajne uczucie. Mi osobiście udało się parę osób odwieść od głosowania na Bosaka.
Komuś kompociku?
@svickova: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
czy ja wiem czy jak kurze slepe ziarno? nie wiem skąd wy jesteście ze dla was to jest coś niezwykłego i rzadko spotykanego,
całe moje towarzystwo, rodzina, znajomi itp ma to głęboko xddd i nikogo to nic nie obchodzi, to jest normalna postawa
są dużo ważniejsze problemy w Polsce :(
Komentarz usunięty przez autora