Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1083
Jak ja się cieszę że cała moja rodzina jest lewacka. Siedzę sobie u dziadka, oglądamy tvn24, rozmawiamy o wolności i tolerancji, nie wyobrażam sobie, jak to jest mieć rodzinę prawicowych, chłopskorozumowych januszów. Dziadkowie ateiści, rodzice ateiści, jak na Polskę to trafiło mi się jak ślepej kurze ziarno.
Komuś kompociku?
#chwalesie #rodzina #neuropa
  • 93
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@svickova: mi tam szkoda, że nie ma w Polsce poważniejszej partii liberalnej, która jest prawdziwie wolnościowa i postępowa, a nie konserwatywna jak partia Korwina. Jedyne, co częściowo popieram to obniżki podatków i dobrowolny ZUS, ale w telewizji prawdziwa liberalna partia się nie sprzeda.
Siedzę sobie u dziadka, oglądamy tvn24, rozmawiamy o wolności i tolerancji, nie wyobrażam sobie, jak to jest mieć rodzinę prawicowych, chłopskorozumowych januszów.

@svickova: Tak, tak - rozmawiacie o "wolności i tolerancji", nie to, co u tych "chłopskorozumowych januszów". Sądząc po czestej narracji lewicy, to nie tylko "chłopskorozumowych", ale pewnie i ciemnych oraz prostackich wieśniaków w żonobijce, nie?

Fajna ta lewicowa "tolerancja", taka nie za mało represywna...
@svickova podziel się kompocikiem. Moja siostra ostatnio do mnie powiedziała "głosowałam na Trzaskowskiego, tylko nie mów rodzicom" xD
Niestety są innego zdania niż ja. Całe szczęście chociaż siostra posłuchała
@svickova: Fajnie masz dziewczyno. Mogę się do was wbić na squata na kilka miesięcy, bo mi kochany akurat zrobił awanturę o dziecko z jakąś surogatką i wyrzucił z mieszkania, więc jesteśmy bez dachu? A przecież ja i dzieciątko musimy mieć prawo do życia. Jakby co jestem trans-homo, więc bi z kobietami, bez facetów, czuję się jako kobieta i lubię kobiety, które akceptują odmienność płci. Możemy oglądać tvn24 z Twoimi dziadkami z