Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1083
Jak ja się cieszę że cała moja rodzina jest lewacka. Siedzę sobie u dziadka, oglądamy tvn24, rozmawiamy o wolności i tolerancji, nie wyobrażam sobie, jak to jest mieć rodzinę prawicowych, chłopskorozumowych januszów. Dziadkowie ateiści, rodzice ateiści, jak na Polskę to trafiło mi się jak ślepej kurze ziarno.
Komuś kompociku?
#chwalesie #rodzina #neuropa
  • 93
@Krzakol: op otagował neuropa a neuropa to liberałowie a nie socjaliści xD
Socjaliści przesiadują na tagu #antykapitalizm. Poza tym jak konserwatyzm może być używany w stosunku do gospodarki skoro to określenie na poparcie tradycyjnych wartości społecznych? Wolny rynek to tez liberalizm gdybys nie wiedział
@przeczki: OmarBongo napisał, ze w rodzinach "prawicowych" o pogladach sie nie rozmawaia a Ty dodales że to dlatego bo nie mają argumentow. Nie wiem skąd takie wnioski bo z tego co widze to w rodzinach lewicowych jedyne źródlo informacji to fakty w TVN przez co Ci ludzie mają bardzo wąskie horyzonty i są w stanie rozmawiac tylko na temagy ktore są puszczane przez tę telewizję.
@przeczki Bo konserwy nie maja dowodów na potwierdzenie swoich poglądów.
Na wykopie za to jak ktoś napisze coś na lewą stronę to zaraz się zleca ci od "dowodów" i zaczną jeździć po kościele. To jest wręcz piękne (ʘʘ)
Tak bardzo nie mają, że neuropa na takom wypoku wcale nie musi się regularnie zwolywac do zakopywania. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Mr--A-Veed: Tymi dowodami w takim razie jest wykopywanie bzdur zgodnych z linią poglądową danej grupy?

Ja jestem prawakiem i również jestem za wolnością i tolerancją

@maestrozo: Bo to jest właśnie prawica - wolność społeczna i gospodarcza, a nie bycie konserwą i przyklejanie sobie łatki prawicowca