Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Moja życiowa porażka, to że jestem 27 letnim prawiczkiem zawdzięczam tylko temu, że nie urodziłem się kobietą. Nie cierpię bycia mężczyzną. Nie cierpię tego wszystkiego co ,,powinienem” robić. Nie chce wychodzić z inicjatywą, być męski itd. Chce jak kobietw być bierny.

Z nudów sobie czasami wchodzę na fejk konto z twarzą kobiety z filtru ze snapa. Piszą do mnie, zapraszają, zabiegają. Jakbym mógł zmienić płeć, tak, że zmieniłyba się też historia mojego życia i bym był od urodzenia kobietą to bym się nawet sekundy nie wahał.

Uprzedzam, że testosteron mam w normie. Nawet nieco za dużo.
#przegryw #zwiazki #tinder

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f2aceb765ae7239fe3d4521
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę

[====================....................] 51% (120zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Olivia: Prawda jest taka, że kobieta poza aspektami seksualnymi nie ma nic do zaoferowania mężczyźnie. Wasz jedyny cel w życiu to złapać jakiegoś bialorycerzyka jak op i pasozytowac na nim do końca życia. Niestety żyjemy w takich czasach, że większość mężczyzn to takie beciaki. Im mniej praw miały kobiety to świat szedł do prodzu teraz cywilizacja się cofa przez większe prawa kobiet. Sama przecież napisałaś, że Twoim zdaniem kobieta ma
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Ale suabo.jpg, swoją wartość determinujesz pożądaniem płci przeciwnej względem twojej osoby... sam jestem platynowym prawikiem na 26lvl, ale mam to w nosie, pracuję sobie, gram w gierki, oglądam chińskie bajki i ćwiczę jak p------n (bieganie i siłka, 6 treningów w tygodniu) i wiesz co? jest k**wa w pytę!
  • Odpowiedz
Prawda jest taka, że kobieta poza aspektami seksualnymi nie ma nic do zaoferowania mężczyźnie.

@cukrowyburakatakuje: To nieprawda. Jak się zafiksujesz na s--s, to możesz tak je postrzegać, bo instynkt się włącza a postrzeganie zawęża.

W rzeczywistości są bardzo fajne i ciekawe jako ludzie. Naturalnie są różne osoby, i na pewno trafią się pustaki, które nie rozwijają się jako ludzie wcale, ale jest też dużo wartościowych kobiet.
  • Odpowiedz
@Olivia:

Jakbyś się zamienił i zostałbyś kobietą to zobaczyłbyś jak bardzo miałbyś "fajnie" na tych wszytskich aplikacjach. Większość mężczyzn chciałaby Cie tylko przelecieć, jakbyś poszedł na pierwszym spotkaniu z facetem do łóżka to usłyszałbyś, że jesteś łatwy, jak chciałbyś poczekać z seksem to usłyszałbyś, że jesteś zimny, cnotliwy i niedostępny i zostałbyś zablokowany, ewentualnie mężczyzna przekaraczłaby Twoją granicę i próbował namówić cie jednak na ten s--s.

O kurr, faktycznie kobiety to
  • Odpowiedz
kobiety to mają łatwe życie i w ogóle to one sa bierne

@Olivia: a co kobieta robi by być w związku? Jaka to aktywność? Czekanie aż facet zacznie zagadywać/podrywać?
  • Odpowiedz
@Dziki_Nomad: Jesteś w stanie zrozumieć i pojąć, że podając takie a nie inne przykłady odniosłam się do wypowiedzi opa, który sprowadził łatwiejsze życie kobiet do tego, że na portalach mężczyźni do nich piszą, zapraszają, zabiegają?

O kurr, faktycznie kobiety to jednak maja ciezko w zyciu.

Właśnie to jest to o czym pisałam w swoim pierwszym komentarzu - totalny brak zrozumienia. Takim sposobem myslenia daleko nie zajdziesz. Myślisz, że jest miło kiedy
  • Odpowiedz
@01ab:

a co kobieta robi by być w związku? Jaka to aktywność? Czekanie aż facet zacznie zagadywać/podrywać?

Kobieta żeby być w związku zaprasza na randki, angażuje się, wykazuje sie inicjatywą, pokazuje, że jej zależy itp. - kobieta robi to samo co mężczyzna.
Tak sie własnie dzieje jak ludzie mają jakieś standardy, i kobiety i też mężczyźni - nie winą kobiet jest, że spora część mężczyzn jest zdesperowata i tanio sprzedaje
  • Odpowiedz
@Olivia:

Jesteś w stanie zrozumieć i pojąć, że podając takie a nie inne przykłady odniosłam się do wypowiedzi opa, który sprowadził łatwiejsze życie kobiet do tego, że na portalach mężczyźni do nich piszą, zapraszają, zabiegają?

Napisałaś że życie kobiety na aplikacjach randkowych nie jest takie łatwe i tylko do tego się odniosłem. To nie moja wina że wybrałaś taki słaby
  • Odpowiedz
@Dziki_Nomad: To nie moja wina, ze op podał taki słaby argument a później ja do niego dostosowałam swój. Miej do niego pretensje, że taki podał ¯\_(ツ)_/¯. Mógł podac zupełnie inne przykłady.

Pracuje nad tym ale nie pomagasz.

Bierz odpowedzialność za swoje przekonania i poglądy a Ty chcesz zrzucić odpowiedzialność na
  • Odpowiedz
@Olivia: ale op ma racje w tym, ze kobiety na apkach randkowych zyja jak pączki w maśle.

Bierz odpowedzialność za swoje przekonania i poglądy

Biore calym sercem.

Ja zadaje Ci pytanie o to, czy Ty myslisz, ze mi jest miło kiedy ktoś próbuje przekroczyć moją granice i namówić mnie do czegoś na co nie mam kompletnie ochoty a Ty mi na to walisz jakimś tekstem że gdyby Ciebie kobieta próbowała
  • Odpowiedz
Kobieta żeby być w związku zaprasza na randki, angażuje się, wykazuje sie inicjatywą, pokazuje, że jej zależy itp. - kobieta robi to samo co mężczyzna.

@Olivia: takich rzeczy to chyba może doświadczyć tylko znikomy promil najprzystojniejszych facetów. Ja osobiście, przez 28 lat mojego nędznego życia nigdy tak nie miałem, co więcej nie widziałem tego nigdy, nawet u przystojniejszych kolegów.
  • Odpowiedz