Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
Lujdziarski +362
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Moja życiowa porażka, to że jestem 27 letnim prawiczkiem zawdzięczam tylko temu, że nie urodziłem się kobietą. Nie cierpię bycia mężczyzną. Nie cierpię tego wszystkiego co ,,powinienem” robić. Nie chce wychodzić z inicjatywą, być męski itd. Chce jak kobietw być bierny.
Z nudów sobie czasami wchodzę na fejk konto z twarzą kobiety z filtru ze snapa. Piszą do mnie, zapraszają, zabiegają. Jakbym mógł zmienić płeć, tak, że zmieniłyba się też historia mojego życia i bym był od urodzenia kobietą to bym się nawet sekundy nie wahał.
Uprzedzam, że testosteron mam w normie. Nawet nieco za dużo.
#przegryw #zwiazki #tinder
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f2aceb765ae7239fe3d4521
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
[====================....................] 51% (120zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
@cukrowyburakatakuje: To nieprawda. Jak się zafiksujesz na s--s, to możesz tak je postrzegać, bo instynkt się włącza a postrzeganie zawęża.
W rzeczywistości są bardzo fajne i ciekawe jako ludzie. Naturalnie są różne osoby, i na pewno trafią się pustaki, które nie rozwijają się jako ludzie wcale, ale jest też dużo wartościowych kobiet.
O kurr, faktycznie kobiety to
Komentarz usunięty przez autora
@Olivia: a co kobieta robi by być w związku? Jaka to aktywność? Czekanie aż facet zacznie zagadywać/podrywać?
Właśnie to jest to o czym pisałam w swoim pierwszym komentarzu - totalny brak zrozumienia. Takim sposobem myslenia daleko nie zajdziesz. Myślisz, że jest miło kiedy
Kobieta żeby być w związku zaprasza na randki, angażuje się, wykazuje sie inicjatywą, pokazuje, że jej zależy itp. - kobieta robi to samo co mężczyzna.
Tak sie własnie dzieje jak ludzie mają jakieś standardy, i kobiety i też mężczyźni - nie winą kobiet jest, że spora część mężczyzn jest zdesperowata i tanio sprzedaje
Napisałaś że życie kobiety na aplikacjach randkowych nie jest takie łatwe i tylko do tego się odniosłem. To nie moja wina że wybrałaś taki słaby
Bierz odpowedzialność za swoje przekonania i poglądy a Ty chcesz zrzucić odpowiedzialność na
Ufff, całe szczęście. Kamień spadł mi z serca.
Biore calym sercem.
@AnonimoweMirkoWyznania: A w czym problem?
@Olivia: takich rzeczy to chyba może doświadczyć tylko znikomy promil najprzystojniejszych facetów. Ja osobiście, przez 28 lat mojego nędznego życia nigdy tak nie miałem, co więcej nie widziałem tego nigdy, nawet u przystojniejszych kolegów.