Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
Lujdziarski +362
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Moja życiowa porażka, to że jestem 27 letnim prawiczkiem zawdzięczam tylko temu, że nie urodziłem się kobietą. Nie cierpię bycia mężczyzną. Nie cierpię tego wszystkiego co ,,powinienem” robić. Nie chce wychodzić z inicjatywą, być męski itd. Chce jak kobietw być bierny.
Z nudów sobie czasami wchodzę na fejk konto z twarzą kobiety z filtru ze snapa. Piszą do mnie, zapraszają, zabiegają. Jakbym mógł zmienić płeć, tak, że zmieniłyba się też historia mojego życia i bym był od urodzenia kobietą to bym się nawet sekundy nie wahał.
Uprzedzam, że testosteron mam w normie. Nawet nieco za dużo.
#przegryw #zwiazki #tinder
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f2aceb765ae7239fe3d4521
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
[====================....................] 51% (120zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
Zaakceptował: LeVentLeCri
Zaakceptował: LeVentLeCri
Komentarz usunięty przez autora
@cukrowyburakatakuje: dlaczego obrażasz kobiety?
A myślisz, że kobietom nie mówi się co "powinny robić"?
Jezu ludzie kiedy wy wreszcie zrozumiecie, że i mężczyźni i kobiety nie mają łatwo.
Ludzie oczekują zarówno od mężczyzn i od kobiet różnych rzeczy, tylko na innych polach - jacy powinniśmy być, co robić, czego nie roku i tak dalej. Bądźmy dla siebie
@cukrowyburakatakuje: co za burak xdd
a co ty mnie znasz?
poza tym piszac, ze ktos jest mentalna baba bez charakteru obrazasz kobiety bo twoja wypowiedz implikuje, ze tylko mezczyzni sa wartosciowi i wszywstko co meskie, a to co damskie jest niewartosciowe
Możesz mi jakoś racjonalnie wytłumaczyć jak Ty doszedłeś do tego wniosku?