Wpis z mikrobloga

Elo Miruny, więc tak to już 10 tygodni jak biorę #finasteryd.

Zacznę od minusów, ale nie wiem na ile to wina piguł, a na ile tego, że jem ciągle po knajpach i domowe "mamusine" obiady z 3 dań w porównaniu do tego, że moja normalna dieta to sportowy świr i trening a od 1.5 miesiąca nie robię nic oprócz rozciągania i roweru to mi trochę bęben wywaliło, ale też nie tak, że to widać, tylko ja czuję po prostu więcej tłuszczu nagromadzonego niż zwykle.

S--s spoko, libido też, czasem mi się nie chce walić po prostu czy coś i nie jestem ciągle podniecony ale to na plus XD

Od tygodnia biorę pół tabletki przez to, że właśnie ten brzuch czuję więc zobaczę jak to będzie i jak wrócę do treningów czy będzie git :)

Zdjęcie sprzed 3.5 tygodnia jak ogoliłem się na 0.3mm i zdjęcie z dziś, gdzie 3 dni temu ogoliłem się na zero trymerem.

Tak wiem, oświetlenie jest inne, ale chyba progres widać, z resztą sam czuję po raz pierwszy od kilku lat jak przeczesuję ręką głowę pełno włosów małych, które teraz rosną, a czego nie czułem bardzoooo dawno :)

Za 2-3 tygodnie kolejny update, jou

#addisilysienie #lysienie #zakola #wlosy
Addis - Elo Miruny, więc tak to już 10 tygodni jak biorę #finasteryd. 

Zacznę od m...

źródło: comment_1596641050NzDGbOgFfWnf40TY7OT8Mj.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lozkowsalonie: jo tylko ja ogólnie walczę z łysieniem od 2 lat żeby nie było, sam minox to ponad rok, tylko Fina teraz dodałem. Dobra dieta i ćwiczenia to nie w-----e ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@screambloodygore: @wicked1009: wydaje mi się, że przy krótkich włosach i innym oświetleniu to efekty są lepsze, ale później jak te włosy rosną to może być różnie, teraz już zapuszczam i nie będę się na zero obcinał i zobaczymy
  • Odpowiedz