Wpis z mikrobloga

Rzygać się chce i słów brakuje... Rzeszów: 35-latek zgwałcił 22-latkę. Zwabił ją do samochodu!

35-latek został zatrzymany 19 lipca. Usłyszał zarzuty gwałtu i bezprawnego pozbawienia wolności. W czasie przesłuchania do wszystkiego się przyznał.

Zerknijmy więc do loży ekspertów, czyli komentarze wykopków:

S--s za zgodą, tylko się nie dogadali co do ceny. Zakop.

@lukaszlukaszkk

Umówili się na tinderze, bzyknęli się i gość chciał na tym zakończyć znajomość, a ona wielce urażona zgłosiła g---t. Wcale by mnie taki scenariusz nie zdziwił. Inaczej po cholerę miał ją niby odwozić pod dom?

@Kargaroth

Bujda jakaś.

@JaktologinniepoprawnyWTF

jak chcecie r----ć szmaty z tindera to warto sobie zainstalować rewinda, który na bieżąco zapisuje dźwięk mikrofonu w ramie i można zapisać ostatnie pół godziny w pamięci smartfona

@stoppmov2

Podobno przyjechał fabia... i o to poszło, bo obciach przed koleżankami...

@Ash69

Jasne, jak ktoś cię pyta o drogę to wsiadasz do niego do samochodu. Coś kręcą jak zwykle. Pewnie nie dogadali się co do ceny i zakresu usług.

@Daleki_Jones

Ktoś to ewidentnie wymyślił żeby podbić wyświetlenia strony, bo nie wierzę żeby ktoś był aż takim idiotą

@smacznyy

itd itd itd itd. I teraz polecam zerknąć na profile osób piszących te obrzydliwe rzeczy - większość z nich to miłośnicy "bekazlewactwa" z ochotą rozpisujący się, jak to #lgbt chce dzieci gwałcić. Wyimaginowane gwałty, bo jakaś g---o-strona tak powiedziała? Tak będzie!!!! Prawdziwy g---t? Zgnoić ofiarę, opluć, zwyzywać od dziwek i bronić gwałciciela.

Na was wszystkich i zastępy kolegów, których wypowiedzi nie chce mi się już wklejać:

T.....s - Rzygać się chce i słów brakuje... Rzeszów: 35-latek zgwałcił 22-latkę. Zwab...

źródło: comment_1596266204c69prAdyzCm6Wuc5ia4hKf.jpg

Pobierz
  • 128
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TheBedThatEats: Kurła bo po Polak patrjota, dzień dobry mówił na klatce, dobry chłopak, ale trochę niecierpliwy. Jakby by było "homoseksualista zgwałcił *płeć*" to na głównej byłoby znalezisko z plomieniem i pod spodem trzy kolejne, takie same.

• Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@TheBedThatEats: I jeszcze śmią twierdzić, że niski wskaźnik gwałtów wcale nie wynika z ostracyzmu społecznego i tego, że kobiety się wstydzą i boją zgłaszać takie sprawy.
  • Odpowiedz
  • 0
@TheBedThatEats główna to ściek, a połowę tych wysrywów tworzą pod dosłownie każdym znaleziskiem te same odpady społeczne typu Ash69, DalekiJones i inni fanatycy PiSu, i to nie jest moja opinia tylko fakt
  • Odpowiedz
z tym gnębieniem i wytykaniem palcami to trochę bez sensu - zamiast takiego przekonać do zmiany zdania to się po prostu w----i.

@MaszBaboTalerz: oczywiście rozumiem Twój punkt widzenia, ALE (pdk :P) - kropla dąży skałę. A jak ktoś jest chamem i mizoginem - argumenty i tak nie trafią (najwyżej napisze Ci "nie zesraj się" i pójdzie w poczuciu tego jako to Cię "zmasakrował"). Natomiast wytykanie palcami, ośmieszanie i "k#rwa, setki
  • Odpowiedz
@rosso_corsa: > Zwabił ją do samochodu!

@TheBedThatEats: kici kici

Typie, pracuje na nocki w Norwegii, i czasem podpite laski wracające z imprez pytają, czy bym ich nie podrzucił i jak mam po drodze to podrzucam i nie ma mowy o tym by myśleć o nadużyciach seksualnych ( conajwyżej flirt jak dziewczyna jest luźna ) i tak to wygląda w cywilizowanym kraju.
Jestem takim upośledzonym prawakiem bo nie mam
  • Odpowiedz