Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
Lujdziarski +325
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Zerknijmy więc do loży ekspertów, czyli komentarze wykopków:
@lukaszlukaszkk
@Kargaroth
@JaktologinniepoprawnyWTF
@stoppmov2
@Ash69
@Daleki_Jones
@smacznyy
itd itd itd itd. I teraz polecam zerknąć na profile osób piszących te obrzydliwe rzeczy - większość z nich to miłośnicy "bekazlewactwa" z ochotą rozpisujący się, jak to #lgbt chce dzieci gwałcić. Wyimaginowane gwałty, bo jakaś g---o-strona tak powiedziała? Tak będzie!!!! Prawdziwy g---t? Zgnoić ofiarę, opluć, zwyzywać od dziwek i bronić gwałciciela.
Na was wszystkich i zastępy kolegów, których wypowiedzi nie chce mi się już wklejać:
Tutaj akurat nie rozumiem powiązania. Blackpill jest oparty na solidnej nauce i jak ktos ma rigcz rozumue tą idee, że nie wszyscy jesteśmy równi. Zdarzają się młoty co swoje s----------e usprawiedliwiają genetyką i nue mają zamiaru nad soba pracować bo czady tylko ruchają ale co to ma wspólnego z powyższą sytuacja?
@Shishu: Odsyłam do powyższego komentarza @Borsuk66 (tym zaczynającym się od nocek w Norwegii) - sam bym lepiej nie napisał. A gość ją zgwałcił. Przyznał się do tego. Ale bezmózgim ogrom to nie przeszkadza.
Po prostu tak jesteście zacietrzewieni w swojej
To ciekawe, bo zaden prawak nie podnosi tego tematu pod 18485838 kolejnym znalezisku o gwalcie dokonanym przez imigranta w szwecji
Jednak zastanawia to zwabienie do samochodu.
Obiecał, że da cukierka, jak wsiądzie do smaochodu?
Co? P0lak zgwałcił? Pewnie sobie puszczalska wszystko wymyśliła!11!!
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@terwer358: Co jest tak samo prawdopodobne? PS - gość się przyznał do gwałtu, masz to w samym wpisie...