Wpis z mikrobloga

Rzygać się chce i słów brakuje... Rzeszów: 35-latek zgwałcił 22-latkę. Zwabił ją do samochodu!

35-latek został zatrzymany 19 lipca. Usłyszał zarzuty gwałtu i bezprawnego pozbawienia wolności. W czasie przesłuchania do wszystkiego się przyznał.

Zerknijmy więc do loży ekspertów, czyli komentarze wykopków:

S--s za zgodą, tylko się nie dogadali co do ceny. Zakop.

@lukaszlukaszkk

Umówili się na tinderze, bzyknęli się i gość chciał na tym zakończyć znajomość, a ona wielce urażona zgłosiła g---t. Wcale by mnie taki scenariusz nie zdziwił. Inaczej po cholerę miał ją niby odwozić pod dom?

@Kargaroth

Bujda jakaś.

@JaktologinniepoprawnyWTF

jak chcecie r----ć szmaty z tindera to warto sobie zainstalować rewinda, który na bieżąco zapisuje dźwięk mikrofonu w ramie i można zapisać ostatnie pół godziny w pamięci smartfona

@stoppmov2

Podobno przyjechał fabia... i o to poszło, bo obciach przed koleżankami...

@Ash69

Jasne, jak ktoś cię pyta o drogę to wsiadasz do niego do samochodu. Coś kręcą jak zwykle. Pewnie nie dogadali się co do ceny i zakresu usług.

@Daleki_Jones

Ktoś to ewidentnie wymyślił żeby podbić wyświetlenia strony, bo nie wierzę żeby ktoś był aż takim idiotą

@smacznyy

itd itd itd itd. I teraz polecam zerknąć na profile osób piszących te obrzydliwe rzeczy - większość z nich to miłośnicy "bekazlewactwa" z ochotą rozpisujący się, jak to #lgbt chce dzieci gwałcić. Wyimaginowane gwałty, bo jakaś g---o-strona tak powiedziała? Tak będzie!!!! Prawdziwy g---t? Zgnoić ofiarę, opluć, zwyzywać od dziwek i bronić gwałciciela.

Na was wszystkich i zastępy kolegów, których wypowiedzi nie chce mi się już wklejać:

T.....s - Rzygać się chce i słów brakuje... Rzeszów: 35-latek zgwałcił 22-latkę. Zwab...

źródło: comment_1596266204c69prAdyzCm6Wuc5ia4hKf.jpg

Pobierz
  • 128
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@TheBedThatEats: stawiam, że nie przeczytali zawartości znaleziska. A druga sprawa, że ostatnimi czasy zaufanie do przekazu medialnego spadło do takich wartości, że ludzie stawiają to, co napisano na równi z "wydaje mi się" i "na chłopski rozum".
Oczywiście to co napisali jest absolutnie okropne, ale może nie jest z ludźmi aż tak źle.
  • Odpowiedz
stawiam, że nie przeczytali zawartości znaleziska (...) może nie jest z ludźmi aż tak źle.

@Pantokrator: nie zgodzę się. Jeżeli komuś nie chce się przeczytać dwóch $#%$% akapitów, ale z chęcią leci wyzywać ofiary gwałtu od szmat, dziwek, k$rw - jest z nim bardzo źle.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 35
@Olga_Lengyel: o tak:

teraz polecam zerknąć na profile osób piszących te obrzydliwe rzeczy - większość z nich to miłośnicy "bekazlewactwa" z ochotą rozpisujący się, jak to #lgbt chce dzieci gwałcić
  • Odpowiedz
widzę sama śmietanka prawacka i pseudo-wolnościowa... xD

@MusicURlooking4: @Olga_Lengyel:
widzisz, nie tylko ja zauważyłem zbieżność pewnych poglądów politycznych, objawiającą się m.in. rozpisywaniem się o rzekomych gwałtach, z równoczesną chęcią relatywizowania i bronienia faktycznych gwałtów.
  • Odpowiedz
@Olga_Lengyel: ja w komentarze nawet nie wchodziłem, bo ogólnie, takie znaleziska uważam za zły pomysł - powiedzmy sobie szczerze, masa 13-latków i ludzi z 80IQ, to nie jest najlepsze środowisko do omawiania tak delikatnych, wymagających jednak rozumu lub współczucia kwestii.
  • Odpowiedz
Nikogo nie gnoje, ani nikogo nie obrażam

@smacznyy: obrażasz "typie" - obrażasz ofiarę gwałtu sugerując, że a) albo sobie wszystko wymyśliła, albo b) w ogóle nie istnieje poza umysłem redaktora, który o sprawie napisał

Ktoś to ewidentnie wymyślił żeby podbić wyświetlenia strony, bo nie wierzę żeby ktoś był aż takim idiotą

Co prawda sam g--------l się przyznał,ale ktoś ewidentnie, powtarzam EWWIDENTNIE całą sprawę sobie ktoś wymyślił
  • Odpowiedz
@TheBedThatEats:

Drugą opcje zakładam i nie obraziłem ofiary, bo z góry założyłem, że cały artykuł został zmyślony, a poza tym wyciągnąłeś moja odpowiedz z kontekstu, bo jeszcze było jedno zdanie o tym rzekomym zwyrolu, który ją zgwałcił
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 63
@smacznyy:

Cóż za dżentelmen. Jeszcze mógł pod same drzwi zaprowadzić. Większego absurdu chyba nie czytałem

¯_(ツ)

Nie dość, że idiotka (ja nikogo nie obrazam!!!!) wsiadła z nieznajomym do jego auta, w ogóle nie mając świadomości co może jej zrobić, po czym sam oprawca odwozi ją do miejsca zamieszkania. Jeszcze powiadomiła służby,
  • Odpowiedz
@TheBedThatEats: No bo ktoś to wymyślił. Mało się słyszy o wywołaniu g---o-afery tylko po to żeby ludzie wchodzili na daną witrynę? ¯\_(ツ)_/¯ nie potępiam ofiar gwałtu, ale raczej oprawca nie odwozi swoich ofiar pod dom xD
  • Odpowiedz
@TheBedThatEats: Chyba, że mu się nie udało jej zgwałcić, bo uznał, że jest jakaś dziwna i postanowił w ten sposób zmanipulować swoją ofiarę(?) ale w dalszym ciągu pytanie pozostaje bez odpowiedzi dlaczego ona wsiadła do nieznajomego auta. Do gościa, którego nie zna, a który tylko zapytał o drogę? ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
nie potępiam ofiar gwałtu,

@smacznyy: nie, tylko nazywasz je idiotkami, sugerujesz że są dziwkami ("zabrzmiało jakby jej nie zapłacił ¯(ツ)/¯")

ale raczej oprawca nie odwozi swoich ofiar pod dom xD

and here we go again. Gość sam się przyznał do gwałtu. Ale wykopki wiedzą lepiej "XD"
  • Odpowiedz