Aktywne Wpisy
Za jedyne 4 kafle miesięcznie, 10k kaucji I prowizję dla biura możesz wykończyć mieszkanie panu landlordowi.
Ile kosztuje wystawienie ogłoszenia na otodom, bo ciężko mi uwierzyć, że to nie jest żart ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#wroclaw #nieruchomosci
Ile kosztuje wystawienie ogłoszenia na otodom, bo ciężko mi uwierzyć, że to nie jest żart ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#wroclaw #nieruchomosci
leeaxe +2
4 letnie dziecko w przedszkolo od roku zgłasza regularnie, że on i jego brat, 2,5 roku są bici przez ojca. Gdzie nauczyciel może to zgłosić? Sytuacja była zgłaszana do dyrekcji kilkukrotnie bez żadnej reakcji.
#dzieci #przemocdomowa #nauczycielen #przedszkole
#dzieci #przemocdomowa #nauczycielen #przedszkole
Rower w zasadzie nowy. Kupiony niedawno. Zrobiłem nim może z 20km. Średnia półka cenowa. Zazwyczaj jażdże samochodem, ale dziś mnie tknęło, by przejechać sie rowerem, bo mam blisko, tak zdrowo, ekologicznie i generalnie ładna pogoda. No to sobie pojeździłem.
#warszawa #rower #zlodzieje #zalesie
Dookoło pewno w c--j kamer, czujników, chujów-mujów i ludzi i oczywiście nic się pewnie nie nagrało i nic nie znajdziesz. Nie wiem w ogóle czy jest sens na milicje iść.
@andrzejdressing: bitch, please
@odi: Jedno machnięcie szczypczykami. Kup sobie u-locka.
teraz statystyka parkujacych na: chodniku, trawniku, przystanku i drodze dla rowerów. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) , i roweró jeżdzących po jezdni i jestesmy w domu :)
Pozdrawiam
@odi: niestety, linki maja to do siebie, że są zwinięte z wielu małych linek, i dobrze gniotąc można, nitka po nitce, przeciąć takie coś kombinerkami. Znośnego u-locka można kupić za 50zł, ważne, żeby nie miał tego głupiego klucza z okrągłą główką, bo one dają się otworzyć siłowo.