Aktywne Wpisy

aukolb +53
Ludzie kochani gdzie wy mnie wysłaliście xDD
Wpadam ogólnie kilka osób było, zagranicznych z dziećmi na placu zabaw. Prezes z Klapkiem siedzieli z boku i rozmawiali, zamówiłem americano z lodem i już się zaczynają schody xD kawa 1.5 USD, daje 10usd i uuu problem z resztą, musiałem te g---o pieniądze riele wyciągać xd
Dostałem kawę, jakąś taką jasna, w smaku tak jakby to było drugie albo trzecie parzenie. Zdecydowanie najgorsze americano w
Wpadam ogólnie kilka osób było, zagranicznych z dziećmi na placu zabaw. Prezes z Klapkiem siedzieli z boku i rozmawiali, zamówiłem americano z lodem i już się zaczynają schody xD kawa 1.5 USD, daje 10usd i uuu problem z resztą, musiałem te g---o pieniądze riele wyciągać xd
Dostałem kawę, jakąś taką jasna, w smaku tak jakby to było drugie albo trzecie parzenie. Zdecydowanie najgorsze americano w
źródło: image_picker_6B1A50BD-29A8-4A6E-BF84-29F90F744835-9708-0000011D9446EAA4
Pobierz
freddd +104
Zjadłoby się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000049267
Pobierz

Equip and deploy a bot that hunts down enemies who dare to get in range. When my killer robot friend reaches its target, boom goes the idiot.
Alarmbot not only deals damage, it temporarily leaves affected targets vulnerable to double damage from all sources. Hold equip if you want to recall your deployed bot.
TURRET