Wpis z mikrobloga

@01ab kolejny który rozpoczyna dyskusję o gustach i upodobaniach. Rownie dobrze pod twoim wpisem można wkleić zdjęcie ktorejkolwiek różowej.
@01ab: nie wiem co mają na celu takie wpisy, ale chyba od zawsze wykopki goniły za swoimi ideałami szarych myszek plując na wszystko poza nimi. Locha jak locha, trafiająca w aktualne trendy i zainteresowanie. Gówno mi do tego co robi ze swoim życiem/ryjem, a mielibyśmy smutny świat gdyby wszystkim podobało się to samo ¯\_(ツ)_/¯
@Wzgardzony: jeżeli to do mnie to wiesz w ogóle co to znaczy? Jeżeli tak, to masz ciekawe rozumowanie skoro udało Ci się to ze mną i moją wypowiedzią połączyć. Jeżeli tak Cię zabolało co napisałem to dało się mnie obrazić w bardziej logiczny sposób
@pablooooo w dupie byłeś i gówno widziałeś. Kobiety które tak wyglądają zwykle mają jakiś problem, w sensie w ten czy inny sposób nasrane w głowie. Sam w waszym wieku zwracałem uwagę na takie lachony dając im szansę ale w 99% wystarczyło że się odezwały.
@Kraciacho: ale nikt nie każe Ci się z nią żenić - post dotyczy ich urody i wyglada jak typowa gadka Pana Janusza w Skodzie Fabii gdzie zachwala jakie to jego auto super a te wszystkie BMW, Audi itp to gówno i dziadostwo
@01ab: Pan/i Nikita Dragun jest podobna i też jest przerobionym facetem XD https://instagram.com/nikitadragun?igshid=hxdlf8g9jc9u

Swoją drogą tak chyba to działa.. Ja od dziecka miałam kompleks ust i w tą sobotę poszłam na delikatne modelowanie ust na plasko :P usta były niczym godlewska ale wiadomo, na świeżo a teraz kiedy opuchlizna schodzi to mam wrażenie, że moje usta są jak przed i nic się nie wydarzyło pomimo tego, że każdy mówi że jest
@01ab: hipergamia wypisana na twarzy, przeciętny facet mijający ją na ulicy i rzucający wzrokiem w jej kierunku? Gdyby mogła to by takiego faceta rozstrzelała na miejscu za to że miał czelność na nią spojrzeć i oddychać tym samym powietrzem co ona, naruszając jej majestat.

Ego wystrzelone do granic możliwości, no ale tutaj są sami samcy alfa, którzy do tego mająznajomych niskich, otyłych zakolaków bez zębów, którzy takie laski co tydzień w