Aktywne Wpisy
Cancermoon +40
To było piękne uczucie do teraz je odczuwam
Przechodzę przez sytuacje z powodu których nie jeden się zabił. Nawet znam przypadek.
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czy to ja jestem #!$%@? czy to inni faceci mają coś pod deklem nie tak?
Takie różowe są dla mnie całkowicie odrzucające, nie ma w tym nic atrakcyjnego a widzę że takie szony mają duże grono fanów i oni uważają takie coś za bardzo atrakcyjne.
obleśne finlandzkie karynisko xD
https://www.instagram.com/nibsuss/
przy tej ilości tapety, nigdy nie wiadomo czy pod spodem siedzi laska 6,5/10 czy facet
@Muireann: ona po prostu wygląda sztucznie, a piękno i uroda są naturalne
Komentarz usunięty przez moderatora
Też wykopek: nie podoba mu się niuńka z instagrama
Komentarz usunięty przez autora
Swoją drogą tak chyba to działa.. Ja od dziecka miałam kompleks ust i w tą sobotę poszłam na delikatne modelowanie ust na plasko :P usta były niczym godlewska ale wiadomo, na świeżo a teraz kiedy opuchlizna schodzi to mam wrażenie, że moje usta są jak przed i nic się nie wydarzyło pomimo tego, że każdy mówi że jest
Ego wystrzelone do granic możliwości, no ale tutaj są sami samcy alfa, którzy do tego mająznajomych niskich, otyłych zakolaków bez zębów, którzy takie laski co tydzień w