Aktywne Wpisy
ziemniak_na_export +180
Odchodzi moja kotka. Jest z nami 10 lat. Tydzień temu zaczęła mniej jeść, walczyliśmy o nią, ale dzisiaj przyszła diagnoza - chłoniak.
Jestem 30+ facetem, w gabinecie się rozkleilem, przy kobietach. Ale to było silniejsze ode mnie.
Kot ma wodobrzusze. Po interwencji weta jest lepiej, ale to chwilowe, potrwa pewnie do jutra. Nie jest w stanie agonalnym. Dostala tez porzadna dawke lekow przeciwbolowych, jest spokojna, teraz sobie drzemie. Nie czuje bólu, mam nadzieję.
Jestem 30+ facetem, w gabinecie się rozkleilem, przy kobietach. Ale to było silniejsze ode mnie.
Kot ma wodobrzusze. Po interwencji weta jest lepiej, ale to chwilowe, potrwa pewnie do jutra. Nie jest w stanie agonalnym. Dostala tez porzadna dawke lekow przeciwbolowych, jest spokojna, teraz sobie drzemie. Nie czuje bólu, mam nadzieję.

mirko_anonim +3
✨️ Dlaczego nie mogę znaleźć normalnej dziewczyny? Ⓘ
Może i mam ryj 6/10, ciało jak przeciętny 35 latek (nie ulaniec), nie mam spadku po rodzicach czy dziadkach, ale za to:
- dobrze gotuję
- uprawiam różne sporty
- gram na instrumentach
- mam kilka różnych hobby
Może i mam ryj 6/10, ciało jak przeciętny 35 latek (nie ulaniec), nie mam spadku po rodzicach czy dziadkach, ale za to:
- dobrze gotuję
- uprawiam różne sporty
- gram na instrumentach
- mam kilka różnych hobby

obleśne finlandzkie karynisko xD
https://www.instagram.com/nibsuss/
przy tej ilości tapety, nigdy nie wiadomo czy pod spodem siedzi laska 6,5/10 czy facet
@Muireann: ona po prostu wygląda sztucznie, a piękno i uroda są naturalne
Komentarz usunięty przez moderatora
Też wykopek: nie podoba mu się niuńka z instagrama
Komentarz usunięty przez autora
Swoją drogą tak chyba to działa.. Ja od dziecka miałam kompleks ust i w tą sobotę poszłam na delikatne modelowanie ust na plasko :P usta były niczym godlewska ale wiadomo, na świeżo a teraz kiedy opuchlizna schodzi to mam wrażenie, że moje usta są jak przed i nic się nie wydarzyło pomimo tego, że każdy mówi że
Ego wystrzelone do granic możliwości, no ale tutaj są sami samcy alfa, którzy do tego mająznajomych niskich, otyłych zakolaków bez zębów, którzy takie laski co tydzień