@vincivinci: w wieku 15-19 lat jarane dzień w dzień w dużych ilościach zarówno mj jak i kannabinoidy różne. Teraz 5 lat bez tej przyjemności mi stuknęło w lutym. Jedyne co nie działa tak jak powinno to koncentracja; pamięć oraz myślenie wróciło do normy.
@vincivinci: zależy. Jaram od 13 roku życia, a mam 29. Nie mam problemów z pamięcią krótkotrwała ale zapominam niektóre akcje jak jestem zjarany jednak tylko wtedy. Mam znajomych którzy palą 30+ lat mają rodziny, kariery i są całkowicie sprawni fizycznie, umysłowo. Ja osobiście nie mam problemu odstawić na długi czas lecz znam takich co nie moga dnia bez jarania. Ogromną cześć moich znajomych jak dorosła to przestała palić więc może
Co ciekawe największym problemem przy wiadrach jest ciśnienie które jest wytwarzane w mózgu, tak samo bongosy są niezdrowe, ale co tam mordo j---j wiadro bo uuu nie ma p---y nie ma życia. Wiadrowca łatwo poznać po gadce etc. taki zamulony się wydaje, użytkownik fajki wodnej też ma podobne objawy ale dłużej na to trzeba czekać. A gdy człowiek kulturalnie lolki pali, czy z zwykłej fajki to nie uszkadza tak łba, jeszcze jak
Chyba mamusię. Partnerka nie jest od pilnowania, czy aby nie zaćpał.
"Ganja zostawia ślady jak sanek płoza.
Ma pamięć zawodna jak pogody prognoza."
Witaj w klubie!
Ja za małolata paliłem raczej weekendowo, ale już wtedy siadało mi na