Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Chce mi się płakać
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A ja też tak czasami miewam. Ale jednak chyba ja się nie nadaję na baby, bo bardzo szybko mi się nudzą. Też rzadko lubią to co ja, czyli gry video. Ale każdy ziom w końcu znalazł jakąś fajną dziewczynę, więc ja na pewno też dam radę, ty też :DD
  • Odpowiedz
  • 0
@ZenoChame: Ostatnio miałem szanse na lepsze poznanie takiej dziewczyny, jednak stchórzyłem i nie pociągnąłem tematu dalej
  • Odpowiedz
  • 0
@ZenoChame: Spanikowałem po spacerze i nie wiedziałem co dalej robić, nie wiem może to był strach przed zmiana, wyszedłem mocno ze strefy komfortu
  • Odpowiedz
@Or3z: Jak poszedłem do psychiatry to mi zalecił coś takiego. Polega to na tym, że wraz z grupą ludzi o podobnych problemach życiowych uczęszczasz na wykłady o psychologii. Organizowane są też zajęcia w których każdy ma okazję opowiedzieć więcej o swoich uczuciach. Polecam coś takiego, bo pozwala ci to zrozumieć siebie trochę lepiej, ale też nabrać trochę dystansu do swoich problemów :D
  • Odpowiedz
  • 0
@ZenoChame: dzięki pomyślę o tym. Dzięki za wysłuchanie jednak dobrze jest popisać z jakimś randomem o swoich problemach :D
  • Odpowiedz