Wpis z mikrobloga

Większość bab kręci jakieś g---o typu przyduszanie podczas seksu i patrzą czy facet ma wielkie męskie łapy. A ja co? Mam ręce jak patyczki i około 14,5cm w nadgarstku. Nawet chomika bym nie dał rady przydusić. Pewnie większość bab jak to widzi to ma sucho jak na Antarktydzie tam na dole.
#s----------e #s--s #zalesie
RobieZdrowaZupke - Większość bab kręci jakieś g---o typu przyduszanie podczas seksu i...

źródło: comment_1595682280Eb4Pmutbfi8HFU0GoXeJVR.jpg

Pobierz
  • 107
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RobieZdrowaZupke: to zacznij k---a ćwiczyć, są ćwiczenia na przedramiona, polecam przy okazji, bo pomagają w innych, dzięki nim lepiej się chwyta sztangę.

Przy okazji, podczas palcowania i masowania pochwy od środka, ona bardzo mocno się zaciska i zajebiście ręka się męczy, więc warto mieć wytrenowaną tę część ciała.

Jeszcze jedno - co tym bardziej rozwieje wątpliwości - w palcach nie ma mięśni (sic!) - palce są sterowanie mięśniami z przedramienia,
  • Odpowiedz
@kfiatek_na_parapecie: nie same kości mają wpływ, mi spadła wartość w łapie od samego schudnięcia, więc jeśli chcesz tylko mieć więcej cm, to przytyj.

Ale jeśli chcesz mieć silniejsze palce, tak, żeby kobieta czuła, że ją rozrywasz od środka - no to trzeba d-----ć
  • Odpowiedz
@kfiatek_na_parapecie: ok, specjalnie dla Ciebie poszedłem do drugiego pokoju po metr krawiecki

więc aktualnie mam 18cm, miałem 19.5 przed schudnięciem.

Więc odpowiadając na pytanie - tak, średnicę nadgarstka da się regulować mięśniami oraz przytyciem.
  • Odpowiedz
@kfiatek_na_parapecie: To, że niektórym łaskom tacy właśnie się podobają. Tak samo, jak niektórym facetom podobają się grube babeczki.
A zamiast skupiać się na przejmowaniu się takimi bzdurami, chłop mógłby zrobić coś pożytecznego, bo robiąc cokolwiek ze swoim życiem będzie atrakcyjniejszy niż użalając się nad swoimi nadgarstkami.
  • Odpowiedz