@baltor2004: no to ja nie mam i jednak taka gra w takim razie nie dla mnie, a trochę koloryzujesz to, bo wcześniej już mówiłeś, że mocno wszedłem, a teraz będziesz średnio o 10k usrednial? Nie klei się to.
@baltor2004: bo pisałeś, że grubo i jesteś załadowana po uszy, jeżeli korektę robisz na 10k to musiałeś wcześniej wiele władować. Wczesniej jeszcze pisałeś dość uczciwie, a teraz to w takim tonie jakbyś nieomylny był. Gorzej to wygląda.
@Ziomalwest09: uwazaj sobie co chcesz @Artur-: kupowalem pierwsza transakcja na poczatku roku jakos albo wcześniej po 19.10 zl, potem na covidzie po 12-14zl. Teraz od 25 zl zaczalem kupowac i dojupuje mniej więcej co zlotowke w dol, czego nie rozumiesz?
@Artur-: kurde przecież ja o farmie piszę! Dzisiaj farmy dobrałem 400 sztuk. Wyraźnie pisałem. Bloobera brałem w sierpniu po 80 zł, potem w marcu po 50 i 60, teraz po 195 i 190 zł
@baltor2004: przepraszam, teraz faktycznie ja zakrecilem, że wątek od bloobera się zaczął, a ja pisalem o farmie w trakcie. Dzięki za wyjaśnienie, trzymam na razie wszystko niezmiennie, oby nadeszła i chociaż te 10% podbilo aby zielone zobaczyć.
@baltor2004: a powiesz czego właściwie można się spodziewać przełomowego po farmie? Bo niestety na razie to nic o premierach, same zawirowania z zarządem..
źródło: comment_1595583542gTsuDOnKIHsiJksF11yhs8.jpg
PobierzWczesniej jeszcze pisałeś dość uczciwie, a teraz to w takim tonie jakbyś nieomylny był. Gorzej to wygląda.
@Ziomalwest09: właśnie słabo to coś wygląda..
@Artur-: kupowalem pierwsza transakcja na poczatku roku jakos albo wcześniej po 19.10 zl, potem na covidzie po 12-14zl. Teraz od 25 zl zaczalem kupowac i dojupuje mniej więcej co zlotowke w dol, czego nie rozumiesz?
Dzięki za wyjaśnienie, trzymam na razie wszystko niezmiennie, oby nadeszła i chociaż te 10% podbilo aby zielone zobaczyć.