Wpis z mikrobloga

Właśnie jestem na etapie sprzedaży swojego starego mieszkania, dwa pokoje plus kuchnia.
Dziś stawiłem się na umówione spotkanie z potencjalnymi kupującymi. Prezentacja standardowa: mówię że mieszkanie wymaga dopieszczenia. Ma łazienkę nie remontowaną od 20 lat; kuchenka niestety gazowa i nie ma opcji na płytę indukcyjną. Tłumaczę im 5 razy które ściany można przestawić, wyburzyć oraz wyjaśnieniam że podciąg jest mało wykonalny w tej zabudowie. Na koniec tej całej gimnastyki dostaje ofertę:
bo my bardziej jesteśmy zainteresowani wynajmem

xDDDD

jedno stracone popołudnie muszę doliczyć do kosztów sprzedaży mieszkania

#nieruchomosci #mieszkania #poznan i #olx
WyslijNaPwUlubionegoMema - Właśnie jestem na etapie sprzedaży swojego starego mieszka...

źródło: comment_1595527297HrJ6UwVfaYnrHbEs9xkjCa.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wam116: jasne, nie mówię, że ma kłamać, ale po co mówić, że łazienka nie była remontowana przez 20 lat czy że jest kuchenka gazowa, przecież to widać. Odpowiadać na pytania szczerze, ale też nie przesadzać i zniechęcać potencjalnego kupca.
  • Odpowiedz
jedno stracone popołudnie muszę doliczyć do kosztów sprzedaży mieszkania

@WyslijNaPwUlubionegoMema: jedną stówę musisz doliczyć do kosztów sprzedaży mieszkania ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

wyjaśnieniam że podciąg jest mało wykonalny w tej zabudowie

Powiedz mi mirek co to jest podciąg, bo jak żyję tom nie słyszał nigdy takiej fachowej nomenklatury. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz