Aktywne Wpisy
keep_movin +106
Mirko, jak długo toczą się postępowania z powodu molestowania?
Zastanawia mnie to, bo minęło już 19 miesięcy odkąd @wolfKida była rzekomo molestowana przez tatuatora, a chyba wpadłaby pochwalić się na mirko jak wygrała sprawę, prawda?( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn
Zastanawia mnie to, bo minęło już 19 miesięcy odkąd @wolfKida była rzekomo molestowana przez tatuatora, a chyba wpadłaby pochwalić się na mirko jak wygrała sprawę, prawda?( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn
slec22 +55
Zwolnili mnie dzisiaj z roboty daj ktoś plusa na pocieszenie
#pracbaza #pracait #programista15k #testowanieoprogramowania
#pracbaza #pracait #programista15k #testowanieoprogramowania
Mam dość tych wszystkich słoików z podkarpacia i januszy z podkrakowskich wsi w swoich rozklekotanych gruchotach na rejestracjach RZE, KWI,KRA,KOL itp. To przez nich są w mieście takie korki bo oni koniecznie muszą wjechać do centrum swoimi rozklekotanymi 15 letnimi passatami i oplami. Ten zakaz to dobry pomysł na zmniejszenie korków. Janusze i słoiki do autobusu! Nie chcesz jeździć jak plebs to płać za nowoczesny samochód!
#krakow #samochody #motoryzacja #carboners #mechanikasamochodowa
@Scaab: No geniusz, zabroń samochodów to nie będzie korków. Wpis o za wysokich cenach mieszkań już za mało plusów zbiera że pałasz się też innymi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W Krakowie są miejsca pracy i uczelnie, a miejsce możliwe do zamieszkania jest ograniczone więc albo to w końcu wszyscy zaakceptują i przestaną pomstować na "przyjezdnych" albo należy wynieść z Krakowa uczelnie wyższe i większość biur i innych miejsc pracy.
https://www.wykop.pl/wpis/50886649/mirasy-da-sie-zrobic-chip-tunning-na-opel-vectra-c/
https://www.wykop.pl/wpis/50877667/mirasy-kupilem-samochod-i-sa-w-nim-jakies-dziwne-s/
3 dni temu kupiłeś starą Vectre w gnoju za 5k w której powypinałeś wtyczki od spryskiwaczy bo Cię cebula piekła przy kupowaniu płynu, a dziś zakazujesz wjazdu takim samochodom do Krakowa.
Bait.
Najlepiej gadać na słoiki żeby przeprowadzili się do miasta - a potem najlepiej płacz bo ceny najmu i mieszkań kosmicznie skoczą jakby zmusiło się pracująca w miescie prowincje do przeprowadzki w granice miasta. Malo tego - kto zastąpi często mieszkanie po rodzinie/tanie własne mieszkanie z dojazdem do godziny do roboty i do domu więc akceptowalnie na klitkę w mieście
WIESNIAKI WON DO SIEBIE!