Aktywne Wpisy
Hopsa +65
Hejka,
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
źródło: photo-output
Pobierz
Kalinka89 +6
Czym się wspomagacie podczas kilkugodzinnej podróży za kierownicą. Ja po 3 godzinach zaczynam zamulać, a kawa działa tylko na chwilę

Jest jakiś program, albo jest jakiś poradnik dla debili (czyt. nie programistów) na temat napisania prostego programu, który zliczałby ilość klikniętych przycisków z możliwością zrestartowania i liczenia od 0?
Chodzi mi o to, żeby np. można sobie ustawić np. Z-X-C i B-N-M (albo jakiekolwiek inne klawisze) i po każdym kliknięciu pokazywałoby ile już zostało kliknięte?
Wydaje mi się, że to jest proste jak drut, rodem z ćwiczeń dla programistów na pierwszym roku, ale dla laików, którzy o programowaniu wiedzą tyle, że istnieje i się coś tam klika w kąkuter (czyt. ja), to dużo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po co mi to?
Mam w pracy zrobić analizę materiału filmowego i mam 6 "typów" ludzi do przeliczenia. Materiału jest 18h, robienie kresek na kartce jest może i 100x prostsze, ale mam wrażenie, że ten materiał mógłbym obejrzeć na 2x prędkości i zrobić to 2x szybciej.
#pytaniedoeksperta
Dzięki bardzo!
@passage: Ten też okej, ale na telefon, a mi najlepiej by działało na komputerze
@Colek: Już się kontaktuję na PW ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz tak sobie uświadomiłem, że mogłem to zrobić nawet w wordzie, potem po prostu zrobić ctrl+f [literka] i zobaczyć ile ich jest
Może i nie umiem programować, ale umiem kombinować ( ͡°
@niochland: to dobry kandydat na programistę z Ciebie jest :)
też chcę zobaczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1595455252XO5PwxkvvdT1EfC2Y25RLu.jpg
Pobierzźródło: comment_1595456910KZy1b6rAMg80y0Y3LjyIkd.jpg
Pobierz@Colek: faktycznie w takim razie mój błąd.