Aktywne Wpisy

Mireczki plusować, bo jak nie to wjecie co bendzie, zara Amerykę tu zrobię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #pdk #humorobrazkowy #usa #glupiewykopowezabawy
#heheszki #pdk #humorobrazkowy #usa #glupiewykopowezabawy
źródło: IMG_1330
Pobierz
Notakaprawda +8
Mental robaka. W komentarzach "To idźcie na trzy czwarte etatu hehe" albo "PRACA USZLAHETNIA!!!" Masakra. #polakicebulaki #polska #praca
źródło: 1000018067
Pobierz

Po opisaniu Wam sytuacji tutaj napatoczył się Gienek ( ͡º ͜ʖ͡º) "musimy się jakoś dogadać, ja mam jakieś stare rurki w garażu" . Prawie padlam ze śmiechu przez te jego negocjacje, na szczęście musiałam lecieć do roboty, wróciłam, sąsiada syn mówi, że typ cały dzień sprząta obory jakby się bał kontroli jakiejś... Siedzę sobie, jem obiado-kolację i widzę jak nasz chłop ubogi zaczepia sąsiada, gadają i gadają... Rozeszli się, Idę na dwór, podbija sąsiad.
"Gienek dogadać się chciał, no wiesz flaszka, albo krata i będzie ok"
Badum tsssss ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
źródło: comment_1595344055iyZKWaRGrNxvIKjU13d0BR.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Taka trochę burza w szklance wody... Ja wiem, że Twoja własnośc = Twoja świętość, ale kurcze w "ogródku" kilka grządek i dwa krzaczki a avanti jak by chodziło o czort wie jakie zniszczenia. Dogadaj się z Panem Genkiem, postawcie razem zasieki i po temacie.
https://youtu.be/FWZNF4F1r7Y
Komentarz usunięty przez autora
@Waderra: Emisariusz od Gienka Ranczera złożył bardzo hojną propozycję
źródło: comment_15953514506WgHm351NUJ6AU9PtOtqLW.jpg
Pobierzźródło: comment_1595351646Ta9JlbOAPFUVrgiXjykmbh.jpg
Pobierz@soadfan Wy mi robicie dzień swoimi komentarzami
@Waderra: u mnie w okolicy jest taka jedna wieś popegeerowska, gdzie ludzie trzymali kamienie na balkonach żeby rzucać w "obce" samochody xD
@Mike_Oxmaul lubię ciasto bananowe ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_1595353922y3WhntMNRFCTj0CJqTFZFY.jpg
Pobierzźródło: comment_1595354399jBt39FHF8yvDgJOMm42sVE.jpg
Pobierz