Wpis z mikrobloga

• 966
#krowawbasenie part4

Po opisaniu Wam sytuacji tutaj napatoczył się Gienek ( ͡º ͜ʖ͡º) "musimy się jakoś dogadać, ja mam jakieś stare rurki w garażu" . Prawie padlam ze śmiechu przez te jego negocjacje, na szczęście musiałam lecieć do roboty, wróciłam, sąsiada syn mówi, że typ cały dzień sprząta obory jakby się bał kontroli jakiejś... Siedzę sobie, jem obiado-kolację i widzę jak nasz chłop ubogi zaczepia sąsiada, gadają i gadają... Rozeszli się, Idę na dwór, podbija sąsiad.

"Gienek dogadać się chciał, no wiesz flaszka, albo krata i będzie ok"

Badum tsssss ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
Waderra - #krowawbasenie part4

Po opisaniu Wam sytuacji tutaj napatoczył się Gienek ...

źródło: comment_1595344055iyZKWaRGrNxvIKjU13d0BR.jpg

Pobierz
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Waderra: To Gienek widzę z tych ugodowych. Jakiś taki bardziej choleryczny by ci wygrażał, być może z widłami ganiał. Albo w nocy przyszedł i opony w traktorze podziurawił. A i wielu ma jeszcze pokitrane w chałupach jakieś obrzyny i inne samoróbki. Także mogło być gorzej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
Flaszkę postawi, i pewnie z Tobą wypije xD
Nie daj sie! Ja oduczyłem sąsiadów palić trawę, jeszcze jest kwestia kopcenia z pieców, ale tu już nie jest łatwo :-)
  • Odpowiedz
@Waderra: Postaw zagrodę i łap te krowy niczym pokemony :D Później powiesz, że nie wiesz skąd przyszły i ich nie trzymasz na siłę, a mleko/mięso/kasa za odsprzedaż krówki nigdy się nie zmarnuje ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
kurde żeby tobie Gienek w zemście za odrzucenie jego hojnej oferty obejścia czy auta nie spalił, cholera wie co tym wsiowym po łbach chodzi ;/

@blisko_kebab: No jak już poszło zgłoszenie to teraz typ jest numero uno w podejrzanych w przypadku zemsty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz