Aktywne Wpisy

cypisek84 +81
W końcu po 2 letniej tułaczce w kołchozie udało mi się uzbierać na wymarzony pojazd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
źródło: 8c03719117ac1018c7d6054370a38d78579fe6e0c3c457357f184b3af6825aac,w800
Pobierz
diszpetri +197
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

W rankingu najbardziej wpływowych dla europejskiego kręgu kulturowego mitologii słowiański system wierzeń nie może rywalizować z greckim czy germańskim. Powodem, który od początków studiów nad rodzimym folklorem wskazują badacze, jest brak wystarczających materiałów źródłowych, kronik czy eposów. Nie mają Słowianie swojej Iliady, Eddy, nie mają Beowulfa czy Pieśni o Nibelungach. Nie unieważnia to wszak przebogatej tradycji ustnej, imponujących dowodów słowiańskiej myśli demonologicznej, od początku XXI wieku dowodzącej ze wzmożoną intensywnością swojej żywotności w popkulturze.
Recenzja komiksu Brom
#komiks #komiksy #nerdheim
źródło: comment_1595333455KgAnq0ZMi0yufQODpvfrBp.jpg
Pobierz