Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +295
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +34
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

#film #seriale
Komentarz usunięty przez moderatora
@alxnr:jak każdy sitcom, którego nie znasz i z doskoku obejrzysz jakiś odcinek. Nie znając postaci, ich charakterystycznych zachowań, odbierasz ich postępowanie i wypowiedzi jako nudne i sztuczne, a śmiech z offu jako wymuszony.
Dotyczy to wszystkich sitcomów z bardziej rozbudowanymi wątkami - Big Bang Theory, How I Met Your Mother i inne.
źródło: comment_15953550739dRnWvQnw1pTpBfSYVONMu.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@alxnr: Jak obejrzysz to 20 lat temu to będzie najśmieszniejsza rzecz ever ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W pełni się zgadzam. Oglądałem ten serial i 100% racji. Ten serial jest przereklamowany, nie jest śmieszny, a aktorzy to dno.
Zapewne właśnie dlatego po 20 latach ten serial jest najlepiej sprzedającym się serialem komediowym świata w blisko 70 krajach, a aktorzy, którzy w nim grali, z tytułu umowy dostają co roku 20 mln dolarów każdy za prawa telewizyjne. Zapewne również z powodu tego, że serial ten jest zwyczajnie nieśmieszny,
W sumie jest zabawny, ale co niektórzy fani serialu zachowują się jak fanatycy religijni.